Визволи нас. Давнє пророцтво (Лі Рой Кунц, Кру Енніс, 2023)

Ватикан направляє священника Фокса (Лі Рой Кунц) у супроводі старшого та досвідченішого кардинала Руссо (Олександр Сіддіг) розслідувати дивний випадок. У російському католицькому монастирі сестра Юлія (Марія Віра Ратті) завагітніла та наполягає на тому, що це було непорочне зачаття. 18+ 47

Існує давнє пророцтво, згідно якому мають народитися близнюки, один з яких буде Месією, а інший Антихристом. Коли Юлія народжує хлопчиків-близнюків, Фокс допомагає їй втекти. Святі отці разом з породіллею та немовлятами оселяються у закинутій лісовій хатині десь у Естонії. Вони сподіваються, що тут їх не знайдуть ті, хто хоче вбити малюків.

Фільм жахів «Визволи нас. Давнє пророцтво» створено у копродукції США та Естонії. Найбільше попрацював для появи фільму Лі Рой Кунц. Він виконав провідну чоловічу роль, а також є режисером та продюсером стрічки. Сценарій Кунц писав у парі зі своїм батьком. Ідея сюжету прийшла до них, коли вони удвох бавилися з немовлям.

В ролях: Томас Кречман, Марія Віра Ратті, Олександр Сіддіг, Лі Рой Кунц, Марко Лехт.

 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 18.07.2024 по 24.07.2024.  Время: 20.20

Планета Кіно

С 18.07.2024 по 24.07.2024.  Время: 19.15

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.