Як знайти музикантів на свято?

Яке свято обійдеться без якісної музики? Зараз велика кількість організаторів обирає саме живе виконання, а не записи. Таким чином так можна створити неповторну атмосферу, долучитися до мистецтва, отримати максимальне задоволення та енергію.

Головне – знайти дійсно професійних музикантів, які не зроблять вечірку жахливою. Де шукати виконавців, щоб не віддати їм весь бюджет? Рекомендується зайти на платформу Egolist https://egolist.ua/muzikanti. Це не звичайна дошка оголошень. Там розміщуються тендери, тож замовник має право обирати серед різних музикантів тих, хто йому точно підходить. 

Як дібрати ідеальних виконавців на свято?

Виконання улюблених пісень без фонограми – запорука гарного настрою всіх відвідувачів урочистості. Зараз є професіонали з різних жанрів, тому необов’язково віддавати перевагу виключно поп-музиці або року. Музикантів дуже багато й вони самостійно шукають замовників на сайті Egolist. Все, що треба зробити – створити тендер, описати вимоги та зазначити категорію.

Слід завчасно вирішити, яка саме атмосфера повинна бути під час події. Це як тематика вечірки. Хтось бажає, щоб завжди було весело, а комусь потрібні офіційний стиль або романтика. Тож, краще переглянути існуючі напрямки, щоб обрати оптимальний. 

Найпопулярніші варіанти:
  • - поп;
  • - рок;
  • - танцювальна;
  • - класична;
  • - клубна;
  • - романтична;
  • - урочиста. 

Можна найняти музикантів просто для того, щоб вони грали фонові композиції, або ж тих, хто запалюватиме на сцені. Від цього залежить очікуваний досвід, прайс та час, який необхідно виокремити на музичний супровід. 

Вокал буває жіночим, чоловічим, а ще існують дуети, бек-вокал. Вибір здійснюється виходячи з вподобань, способу виконання та напрямку. Краще одразу вирішити, на яку цільову аудиторію планується музика.

Що ще варто враховувати?

Рекомендується порівняти декілька музикантів. Не буде зайвим переглянути репертуар, який прописують в портфоліо Egolist. Це допоможе зрозуміти чи є поєднання смаків замовника та виконавця. Не завадить влаштувати попереднє прослуховування, але тут треба зазначити, що не всі музиканти на нього погоджуються.

Завчасно треба дізнатися про вартість послуг, наявність інструментів, обладнання та чи підходить тематика.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.