Найпоширеніші міфи про корейську косметику. Спростовуємо хибні бьюті-твердження

Засоби для догляду за шкірою та декоративна косметика з Кореї з'явилися на вітчизняному ринку давно.

Популярні блогери щоденно демонструють їх у своїх сторіз, косметологи радять кожному неодмінно поповнити домашні запаси закордонними препаратами, а звичайні жінки діляться враженнями від їх застосування за обідньою кавою. Та попри все це, мережею ширяться міфи, що змушують сумніватися. Ми склали список найпопулярніших упереджень і готові їх спростувати.

Міф 1. Корейська бьюті-індустрія не розрахована на європейську шкіру

Якщо ви почнете детально вивчати це питання, то зустрінете на просторах інтернету дві діаметрально протилежні думки:

  • • шкіра кореянок значно міцніша, ніж у європейок, тому вміст активних речовин у кремах значно вищий;

  • • шкіра кореянок дуже тонка, тому миттєво засвоює всі компоненти.

Вірогідно, істина знаходиться десь між ними. Корейські дівчата, так само як ми, різні, а поділу шкіри на типи ніхто не скасовував. «Нормальна», «жирна», «суха», «комбінована», «зріла» – спільні для всіх націй характеристики. Зверніть увагу на позначку на етикетці, щоб обрати свій засіб.

Міф 2. Вся корейська косметика освітлює

Хоча в країні дійсно є попит на чисті білосніжні обличчя, це зовсім не означає, що вся б'юті-індустрія спрямована на висвітлення шкіри. Виробництво засобів краси суворо регламентується законами, тому така особливість, як здатність до відбілювання, завжди вказана на упаковці. ВВ- та СС-креми, коректори, що усувають почервоніння, лосьйони Erborian підходять для різних типів шкіри та відмінно виконують свої функції.

Міф 3. Багаторівневе очищення сушить шкіру

Здавалося б, ритуал краси, що включає застосування гідрофільної олії, пінки, пілінгу та маски, дійсно може нашкодити. Чи не краще взяти один засіб? Насправді поетапні процедури діють більш м'яко, бо жоден з перелічених препаратів не містить агресивних складників. До того ж після будь-якого очищення варто нанести живильний крем.

Міф 4. Корейська косметика може спричинити алергію

Така думка виникла через те, що у складі кремів багато натуральних складників. Потенційно вони можуть бути алергенами. Та знання індивідуальних особливостей власної шкіри захистить вас від небажаних наслідків.

Міф 5. Доступна ціна – маркер низької якості

У цьому випадку все навпаки: виробників у країні багато, розумна вартість обумовлена конкуренцією. До того ж влада надає фірмам субсидії, сприяє вигідним закупкам інгредієнтів, а якість завжди під контролем. 

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.