14- річна школярка оновила рекорд України з володіння англійською мовою

Оновлено рекорд у номінації «Наймолодша українка, яка підтвердила володіння англійською мовою на рівні С1 Academic за шкалою IELTS».

Про оновлення рекорду повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на офіційній сторінці у Facebook. Вона зазначила, що знання, які має дівчина, дають змогу розпізнавати прихований сенс мови, вживати специфічну лексику, термінологію, робити синхронні професійні переклади та ефективно використовувати іноземну в академічних колах.

Попередньою переможницею у цій номінації стала Діана Бурдейна, учениця 11 класу з міста Заставна Чернівецької області. Дівчина перша встановила рекорд і стала наймолодшою українкою, яка володіє англійською мовою на рівні С-1 Аcademic. Такі знання мають зазвичай випускники навчальних закладів у 20-22 роки, повідомляє OBOZ.UA .

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

 

По тематике

Колядники на Львівщині встановили рекорд та зібрали понад 3 млн грн для захисників
15.01.2024 16:33

Колядники на Львівщині встановили рекорд та зібрали понад 3 млн грн для захисників

13 січня 2024 року в Стрілківській громаді Львівської області було встановлено рекорд України в номінації «Вперше»: наймасовіше виконання вертепами...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.