Колядники на Львівщині встановили рекорд та зібрали понад 3 млн грн для захисників

13 січня 2024 року в Стрілківській громаді Львівської області було встановлено рекорд України в номінації «Вперше»: наймасовіше виконання вертепами колядки «Там во Бахмуті» в Україні та за кордоном із різдвяною зіркою.

Інціаторами досягнення стали о. Гром Роман Іванович та о. Гальо Іван Несторович, повідомдяють на сайті Книги рекордів України.

Рекорд мав на меті об’єднати якнайбільшу кількість вертепів і коляд для збору коштів для 80-ї бригади під час фестивалю “Різдвяні пташки”. Під час заходу було зібрано понад 3 млн гривень на спеціалізовану техніку для військових.

Під час встановлення рекорду було зафіксовано такі результати:

– кількість людей: 1259;

– кількість вертепів: 105;

-кількість країн-учасниць: 8.

Привітала рекордсменів Ганна Крисюк, генеральна директорка Книги світових рекордів. Вона зауважила, що такі рекорди важливі в наш час, адже підтримка військових вкрай необхідна.

Також фіксували досягнення Зоряна Созанська, директорка журналу «Business Woman» у Іспанії, Ірина Климович, керівниця телекомпанії «Кадрики», єпископ Григорій Комар та координаторка проєктної діяльності Міжнародного штабу допомоги українцям Вікторія Точек.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.