Україна запустила глобальну кампанію VOLIA на Олімпійських іграх у Парижі

BRAND UKRAINE, Projector Institute та Міністерство закордонних справ України запустили глобальну комунікаційну кампанію з популяризації волі як філософії українського способу життя.

Організатори зазначають, що воля — це комплекс унікальних навичок стійкості, наполегливості, прагнення до свободи та самовираження. У майбутньому феномен волі може стати філософією та стилем життя не лише для українців, але й для мільйонів іноземців за кордоном. Про це йдеться в релізі організаторів.

Глобальна комунікаційна кампанія розпочалася на Олімпійських іграх у Парижі. Саме ключова спортивна подія стала платформою для перших проявів кампанії. Вона комунікаційно підсилила українську збірну, цьогорічне гасло якої — "The Will to Win", тобто "воля до перемоги". За словами організаторів, у такий спосіб Україна вкотре нагадала світові, що її боротьба за свободу, участь в Олімпійських іграх та інших міжнародних змаганнях, попри виклики повномасштабної війни, — це беззаперечний прояв волі.

Український дім у парку “La Villette”, де розташовані олімпійські простори понад 15 інших країн Європи, має символічну назву "Volia Space". Він функціонує як головний культурний і медійний хаб України на Олімпійських іграх і є центром підтримки української збірної. Простір організовано Міністерством молоді та спорту України та НОК України у співпраці з Офісом Президента України Допомогу й організаційну підтримку у функціонуванні “Volia Space” надає французька сторона.

“Воля — це суперсила робити неможливе можливим навіть за найбільш несприятливих обставин. Для українців це слово увібрало в себе тисячолітню історію боротьби за свободу та право залишатися собою, попри всі перешкоди та випробування на шляху. Це унікальна життєва філософія, що допомагає не ховатися від викликів мінливого світу, а сміливо дивитися їм у вічі та діяти. Ми впевнені, що воля не лише пояснює світові феномен української стійкості в умовах війни проти російської агресії, але й може навчити корисних навичок мільйони іноземців”, — зазначають організатори.

Презентація волі як української суперсили, яку люди по всьому світу можуть практикувати заради стійкості у буремному сучасному світі, відбудеться 5 серпня о 12:00 (паризький час) в українському домі “Volia Space”. BRAND UKRAINE та Projector Institute проведуть спільний захід “Discover Volia: Ukraine’s Lifehacks of Resilience” (“Відкрийте для себе волю: лайфхаки стійкості від України”) про волю як стиль життя та філософію існування. Спікерки Марина Дадінова (заступниця голови та керівниця програмного напряму BRAND UKRAINE) та Тетяна Фіщук (CEO Projector Foundation) покажуть реальні приклади з життя українців, які практикують волю щодня, а також розкажуть, чому філософія волі актуальна не лише в Україні, але й в усьому світі.

На постійній експозиції діджитал-виставки у “Volia Space” також буде представлено матеріали артбука Projector Institute “Telegraf.Воля”, присвяченого концепції волі як українського стилю життя, та кампанії BRAND UKRAINE у співпраці з Міністерством закордонних справ України.

"Українська воля як життєва філософія має потенціал стати додатковим корисним ресурсом для життя в сучасному невизначеному світі. Це — українська пропозиція популярної філософії на експорт, що стане в один ряд з іншими іноземними концепціями, серед яких данське "хюґе", шведське "лагом",  японське "ікіґай" тощо. Спираючись на власний досвід боротьби в надскладних умовах, ми пропонуємо людям з усього світу спосіб не просто долати труднощі, а й розвивати власну стійкість і готовність до нових життєвих викликів”, — коментують організатори.

Надалі в межах глобальної кампанії VOLIA також заплановано лекції про волю в провідних міжнародних університетах, презентації майбутнього видання про волю на міжнародних книжкових виставках і колаборації в індустріях моди, мистецтва, музики, кіно, відеоігор тощо.

Також протягом всієї Олімпіади поняття волі буде розкриватися на сторінках офіційних каналів України Ukraine.ua в соцмережах.

view counter

По тематике

Олімпійського коментатора Боба Балларда відсторонили через сексистські коментарі
30.07.2024 15:45

Олімпійського коментатора Боба Балларда відсторонили через сексистські коментарі

Боба Балларда відсторонили від коментування Олімпіади через невдалі зауваження про австралійську жіночу збірну з плавання. Коментатор вибачився, заявивши, що не...

Франція захищає олімпійські змагання від ісламістів та російських агентів
29.07.2024 18:12

Франція захищає олімпійські змагання від ісламістів та російських агентів

У Франції задіяно безпрецедентна кількість поліцейських, за подіями з повітря стежать безпілотники, а на дахах чергують снайпери....

Жіноча олімпійська збірна Канади з футболу опинилася в центр скандалу
28.07.2024 18:35

Жіноча олімпійська збірна Канади з футболу опинилася в центр скандалу

Кілька днів тому з’явилася інформація про те, що тренерський штаб збірної Канади займається шпигунством, слідкуючи за тренуваннями суперниць за допомогою...

140 спортсменів та спортсменок братимуть участь в Олімпійських іграх-2024 у Парижі
10.07.2024 16:09

140 спортсменів та спортсменок братимуть участь в Олімпійських іграх-2024 у Парижі

140 українських спортсменів та спортсменок братимуть участь в Олімпійських іграх-2024 у Парижі, — про це заявив Президент НОК України Вадим...

Російські борці не будуть брати участь в Олімпіаді-2024
07.07.2024 16:21

Російські борці не будуть брати участь в Олімпіаді-2024

Російські борці у повному складі відмовилися від участі в Олімпіаді-2024 у нейтральному статусі – раніше таке ж рішення ухвалили дзюдоїсти....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.