Канадський репер програв цілий статок, поставивши на підсумок поєдинку Ф'юрі-Усик

Популярний репер із Канади поставив величезну суму грошей на Тайсона Ф'юрі та програв. Переможцем турніру Ring of Fire, який пройшов в Ер-Ріяді, став Олександр Усик.

Українця визнано абсолютним переможцем у супер важкій вазі. І сьогодні він є власником WBA, IBF, WBC, WBO. Така ситуація склалася вперше за останні 25 років. Раніше тільки Леннокс Льюїс міг похвалитися наявністю одразу чотирьох титулів.

Які прогнози робили букмекери

Перемога Усика не була очевидною. Експерти довго не могли визначитися з вибором та встановлювали на перемогу боксерів однакові коефіцієнти. За словами експерта спортивних ставок Андрія Рубана, який представляє сайт Мета, спочатку букмекери були впевнені у перевазі Ф'юрі, проте протягом кількох місяців які передували поєдинку віра у цього спортсмена похитнулася.

Передісторія поєдинку

Обидва спортсмени на момент своєї історичної зустрічі мали солідний бекграунд, який вплинув на їхні бійцівські якості та результати.

  • • Тайсон 9 років тому виграв бій у В. Кличка. Потім він зіткнувся з психологічними проблемами та на кілька років пішов зі спорту. Повернення легендарного боксера було тріумфальним. Він зміг проявити себе під час поєдинків із Вайлдером. Далі були бої з нижчими за рівнем майстерності суперниками. Тайсон протистояв Уайту (спортсмен середнього рівня), Чісору та бійцю ММА Нганну. Під час поєдинку з Нганном Ф'юрі «пішов» у нокдаун, але здобув перемогу за очками.

  • • Усик поводився більш стабільно та впевнено. Він здобув перемогу у 2012 році на Олімпіаді. Після цього провів понад 15 професійних боїв та отримав титул абсолютного переможця у напівважкій вазі. Впевнений у своїх силах, Усик націлився на отримання головного титулу в супер важкій вазі. Українцю вдалося швидко дістатися підсумкового бою, відібравши перемогу у Джошуа та Дюбуа. Експерти не могли зрозуміти, як «напівважкий» боксер здатний на такий ривок.

В результаті, Ф'юрі довелося змагатися з найактивнішим та наймобільнішим боксером у світі. Але, слід зазначити, що Тайсон теж демонстрував відмінні здібності. Крім того, його основною перевагою перед Усиком були великі габарити тіла. Різниця між спортсменами у зростанні становила 15 см, а у розмаху рук — 18 см. 

Усик міг розраховувати на перемогу за грамотно складеного плану. Тим більш йому властиво ретельно готуватися до всіх своїх поєдинків. А ось британець, навпаки, демонстрував недисциплінованість. Хоча, Ф'юрі має здатність зіграти на повну потужність, якщо йдеться про дійсно важливий для нього поєдинок.

Експерти вважали, що під час бою Усик не піде в нокаут. Вони вважали, що українець розраховуватиме на перемогу за рішенням суддів. На сайтах БК можна було побачити коефіцієнт 2,55 на перемогу українця. Що ж до переваги Ф'юрі, воно було можливим завдяки його габаритам. На дострокову перемогу цього боксера букмекери встановлювали коефіцієнти 4:3.

На що розраховував Дрейк

37-річний репер регулярно укладає парі та ставить великі суми грошей. Нещодавно він зміг заробити понад 1 мільйон, поставивши на перемогу Перейри. Але були у Дрейка і невдалі ставки. Наприклад, він втратив 700 тисяч доларів після поразки Стрікленда. 

Поєдинок, що відбувся в Ер-Ріяді, приніс Дрейку розчарування. Репер віддав за перевагу Ф'юрі 565 тис. доларів. Якщо вірити новинам, то Дрейк матиме шанс відігратися. Адже заплановано матч-реванш.

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.