Інтеграція Audi з ChatGPT

Audi оголосила про інтеграцію ChatGPT для своїх автомобілів, що було випущено починаючи з 2021 року. В цілому, ця інтеграція стосуватиметься близько 2 мільйонів машин.

Завдяки цьому незвичному коллабу водії отримують покращені функції для здійснення голосового управління. Крім того, варто зазначити, що ChatGPT дозволить автовласникам спілкуватися зі своїм дорожнім засобом більш природно та інтуїтивно. Така ініціатива є частиною зусиль Audi щодо впровадження інноваційних технологій у розробку сучасних транспортних засобів.

Деталі незвичної інтеграції

Audi оголосила про нову опцію для своїх автомобілів, оснащених системою MIB3. Вона належать до третього покоління інформаційно-командною системою Infotainment. Це надасть автовласникам нові можливості, які elslots вхід надає гемблерам сучасні відеослоти. Також щодо цієї інтеграції слід відзначити наступне:

  • - опція передбачає інтеграцію з ChatGPT через Cerence Chat Pro;

  • - вона відноситиметься автомобілів, включаючи новий Q6 e-tron та моделі на базі архітектури E3 1.2;

  • - власники машин матимуть можливість використовувати покращені функції голосового управління, дозволяючи ставити питання не лише про інформаційно-розважальні аспекти, але і загальні запитання. 

Для того, що викликати ChatGPT треба буде сказати фразу «Привіт, Audi» або просто натиснути на спеціальну кнопку на кермі. Голосовий помічник, заснований на ChatGPT, зможе розпізнавати, чи слід виконувати певні функції автомобіля згідно з командами водія. Крім того, усі дані у системі будуть видалятися для забезпечення конфіденційності власника. Тако, у майбутньому користувачі зможуть задавати складніші запитання, що стосуються налаштувань автомобіля. До їх списку відноситимуться запитання щодо тиску в шинах чи інших параметрів. Крім того, віцепрезидент Audi з розвитку салону і інформаційно-розважальної системи, наголосив на безшовній інтеграції ChatGPT з системою голосового управління. Саме вона поєднує сильні сторони обох технологій.

Позашляховик з дронами замість фар

Крім того, на інтеграції з ChatGPT новини від Audi не закінчуються. Компанія також представила концепт позашляховика AI:Trail. Він матиме унікальний дизайн та електричний привід. Цей автомобіль вражає футуристичним виглядом і компактними розмірами. Головна особливість полягає у тому, що він оснащений дронами, які замінюють традиційні фари, освітлюючи дорогу з повітря. AI:Trail здатен подолати водні перешкоди і має великий запас ходу на одному заряді. Інтер'єр автомобіля простий, розроблений з акцентом на мінімалізм та функціональність.

®

 
 
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.