Чернецтво Волині проти «маршу рівності» на підтримку прав для ЛГБТ

Чернецтво Волині висловилися проти «маршу рівності» на підтримку прав для ЛГБТ+. Вони підтримують позицію патріарха Філарета, зокрема його твердження про гріховність та аморальність таких заходів в Україні.

Такі ходи, на їх думку, спрямовані на знищення української нації та держави. Вони впевнені, що статеві гомосексуальні зв’язки є хибним спотворенням Богом даної природи людини.

Про це повідомляє сайт новин Волині «Конкурент» з посиланням на фейсбук-сторінку «Чернецтво Волині».

«Братія Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря цілком і повністю поділила позицію патріарха Філарета, щодо спроб насадження лжецінностей українському суспільству», – йдеться у дописі.

Далі вони опублікували офіційне повідомлення з резиденції патріарха Філарета, в якому зазначено:

«Як стало відомо з повідомлень засобів масової інформації, 16 червня в м. Києві планується проведення, так званого, «маршу рівності 2024». Українська Православна Церква, відчуваючи духовну загрозу перед українським народом, звертається до державної влади та українського суспільства із закликом не допускати пропаганду гріховності та аморальності в Україні».

За їх твердженням, «марш рівності», фактично, є політичним й ідеологічним заходом, який тільки маскується під захід на підтримку прав людини.

«Насправді ця акція є частиною ліворадикального політичного руху та має на меті нав’язування політичної ідеології, яка спрямована на руйнування інституту сім’ї та послаблення українського суспільства в умовах війни й відбиття російської агресії», – мають впевненість вони.

Згадуючи російську агресію проти України, ченці засуджують «марш рівності», адже «не за таке майбутнє бореться український народ», а такі ЛГБТК-фестивалі для них означають «поступову, але автоматичну самоліквідацію народу».

«Вже третій рік Україна потерпає від повномасштабної війни, яку розв’язав і проводить проти нас російський агресор. Сили Оборони України та весь український народ мужньо відстоюють нашу державу, свободу та незалежність, але проведення цього «маршу» та пропагування гріха змушує задуматися – чи за таке майбутнє бореться наш народ? Відповідь очевидна – ні! Адже впровадження і толерування цієї гріховної ідеології означає поступову, але автоматичну, самоліквідацію народу як такого», – зазначили там.

Окрім цього, вони наголошують, що, ґрунтуючись на основах Священного Писання, статеві гомосексуальні зв’язки є хибним спотворенням Богом даної природи людини.

«Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет та Українська Православна Церква Київського Патріархату, ґрунтуючись на основах Священного Писання, тисячолітнього вчення Православної Церкви, незмінно займає принципову негативну позицію щодо содомського гріха та засуджує його пропаганду у будь-якому вигляді. Статеві гомосексуальні зв’язки є хибним спотворенням Богом даної природи людини. У книзі Буття ми можемо побачити як Сам Господь за дерзновенну гріховну поведінку, розпусту і блудодійство людей знищив Содом і Гоморру. І в Новому Завіті ми чітко бачимо засудження содомського гріха (Рим. 1, 24-27; 1 Кор. 6, 9-11; 2 Пет. 2, 6-12). Наголошуємо, що одним із пріоритетних завдань держави є сприяння зміцненню інституту сім’ї, поширення сімейних цінностей, духовного та патріотичного виховання молоді. Сім’я, материнство та батьківство, природні мужність та жіночність є базовими цінностями українського народу, тисячолітнім буттям української ментальності», – згадали у дописі.

Вони закликають твердо стояти на захисті базових цінностей українського народу і припинити поширення пропаганди гріховної ідеології та проведення ганебних заходів, спрямованих на знищення української нації та держави.

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.