Уродженка Одеси відправиться в космос туристкою

У число космотуристів, які відправляться в суборбітальний політ 26 січня на корабля Unity компанії Virgin Galactic, увійшла уродженка Одеси Ліна Бороздіна.

Про це вона написала на сторінці в Facebook, інформацію також підтверджує сайт Virgin Galactic. Разом з нею на борту будуть ще три космічні туристи, пише ua.news.

«Після майже 18 років очікування настала моя черга літати Virgin Galactic», – написала Бороздіна, яка зараз проживає у США. Вона також показала кілька фото у спеціальному костюмі, який буде на ній під час польоту. На рукаві можна побачити символіку України та США.

Нагадаємо, космічна компанія Virgin Galactic, яка належить мільярдерові Річарду Бренсону почала продаж квитків на політ у космос ще на початку 2022 року. Туристична «подорож» триває до 90 хвилин.  У серпні 2023 Virgin Galactic здійснила перший туристичний політ у космос.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Компанія мільярдера Безоса запустила в космос туристів: який рекорд встановили
20.05.2024 18:30

Компанія мільярдера Безоса запустила в космос туристів: який рекорд встановили

Аерокосмічна компанія американського бізнесмена Джеффа Безоса Blue Origin вперше за майже два роки відправила в космос ракету New Shepard з...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.