Найбільший у світі хостинг-провайдер розриває контракти клієнтів з рф

Найбільший у світі хостинг-провайдер GoDaddy, що розміщує, за різними оцінками, від 15 до 19% світових вебсайтів, повідомив клієнтів із росії про розрив контрактів протягом трьох тижнів.

Про це інформує ua.news з посиланням на російську службу «Радіо Свобода» та на повідомлення власників сайту.

Зазначається, що GoDaddy надає клієнтам процесорні потужності та сховища для розміщення інтернет-сайтів у мережі та реєструє доменні імена. У розісланому листі зазначено, що послуги клієнтам, пов’язаним із росією, перестануть надавати 31 грудня.

«За нашими даними, ви або контактна особа, зазначена у вашому обліковому записі, можете перебувати в російській федерації. Якщо наші дані вірні, ваш обліковий запис (облікові записи) та/або дотичний продукт (продукти) будуть припинені з 31 грудня 2023 року», - йдеться в листі.

Провайдер додав, що доступ клієнтів у росії до всіх даних і розміщеного контенту також буде припинений 31 грудня, і компанія не зможе надати їм резервні копії.

«Ви не зможете отримати доступ до свого облікового запису та/або дотичного продукту після припинення їхньої дії», - зазначили там.
Водночас у листі не зазначено, з чим саме пов’язане ухвалене рішення і якої кількості клієнтів воно торкнеться.
Напередодні, 8 грудня, про розірвання контрактів клієнтів із росії попередив великий німецький хостинг Hetzner. У тому числі повідомлення про розірвання отримали сайт Agentura.ru, що пише про російські спецслужби, і розслідувальний проєкт «Хроніки».

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.