Австралія оштрафувала соцмережу Х на 386 тисяч доларів

Австралійський регулятор оштрафував соціальну мережу Ілона Маска X на $386 тисяч за відмову співпрацювати з розслідуванням щодо жорстокого поводження з дітьми.

Комісія з електронної безпеки оштрафувала соцмережу через те, що там не відповіли на запитання про матеріали жорстокого поводження з дітьми та методи, які вона використовувала для виявлення. Про це повідомляє pravdatutnews.com з посилання на Reuters.

Єдина причина, щоб не відповісти на важливі запитання щодо незаконного контенту та поведінки на платформах, полягає в тому, що у вас немає відповідей, - заявила Інман Грант.

Згідно з австралійськими законами, які набули чинності в 2021 році, регулятор може змусити інтернет-компанії надати інформацію про свої методи безпеки в Інтернеті, інакше їм загрожує штраф. Якщо X відмовиться платити штраф, регулятор може подати на компанію в суд.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Ілона Маска можуть покарати штрафом за порушення в соцмережі Х
16.07.2024 18:27

Ілона Маска можуть покарати штрафом за порушення в соцмережі Х

Єврокомісія може накласти на X штраф у розмірі до 6% від загального річного обігу. Соцмережа мільярдера Ілона Маска порушує низку...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.