«Мова жестів» презентували кліп про співзалежні та аб‘юзивні стосунки без романтизації

«Мова жестів» - авторський проєкт Ігоря Осолодько (ex «Монтеґ). Метою колективу є створення стильної та сучасної інді/поп-рок музики, яка зачіпала б серйозні питання стосунків, внутрішніх/ментальних проблем тощо.

З 2022 року соло-проєкт розрісся до тріо: Ігор Осолодько - автор текстів та музики, гітара/клавішні/вокал. Михайло Кармазь - гітара, Антон Бородін - барабани, перкусія.

 «Останні 3 роки я постійно експериментував із саундом, а через війну постійно переїздив із міста до міста ( Донецьк, Запоріжжя, і ось нарешті, Київ) та знаходив нових учасників гурту.

 З Антоном та Мішею відразу з’явилася спільна візія, ми зрозуміли, що робимо щось більше за окремі треки. Найбільше я був зворушений тим, що хлопці поїхали із рідного Запоріжжя до мене у Київ, аби тільки продовжувати проєкт разом. Так протягом року ми написали біля 20 пісень і тепер готові до нашого дебютника – платівки з 10-12 пісень, об’єднаних як за концепцією, так і за саундом» - Ігор.

«Я передумав» - це суміш сирого, агресивного альтернативного року та естетики поп музики 90-х.

Це трек про стосунки, як вони є. Стосунки, в яких немає «білого та чорного», є лише півтони.

Співзалежні, аб‘юзивні стосунки, перебуваючи в яких, герої розуміють, що вони страждають від них, але в той же час не мають сил «спалити мости» і покинути одне одного.

«Для цієї пісні мені не потрібно було нічого вигадувати: це частина мого життя, моя історія, якою я хочу поділитися без жодних прикрас» - Ігор.

 Великим натхненням для цієї пісні стала епоха 90-х, початку 00-х, коли британські (Portishead, Pulp, Muse) та американські (Сіетлівська сцена) зробили рок музикою новим мейнстрімом, торкаючись табуйованих для поп-музики тем і постійно експериментуючи із саундом.

 Кліп було знято у стилі «one-shot video”, - одним кадром. В проєкт були залучені професійні актори (Катерина Гордієнко (“Herz», «L_UKR_ECE») та Олександр Мартиненко (“mgzavrebi” - Venice“). Режисером та оператором виступили Антон Колосов та Костянтин Сергієнко  («Танок метилика», «Kyiv Basket»). Це справжній короткий метр із зав’язкою та кульмінацією, реалізований в форматі музичного відео.

 Для арт-каверу та лірик відео, фронтмен гурту та актриса Анастасія Шестопал відтворили небезпечний експеримент з луком Марини Абрамович «The other rest energy».

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Ioan Melnyk— «Рідна мова»: трек, який нагадує, за що ми боремося
30.01.2024 09:23

Ioan Melnyk— «Рідна мова»: трек, який нагадує, за що ми боремося

Нова зірка української сцени IOAN MELNYK, який почав завойовувати українського слухача лише у минулому році, випускає перший сингл у 2024...

Іоан Мельник — «Ворогам»: послання від військового до росіян
14.12.2023 09:16

Іоан Мельник — «Ворогам»: послання від військового до росіян

Молодий український автор та виконавець Іоан Мельник продовжує активно завойовувати українського слухача, будучи в лавах ЗСУ, як і мільйони інших...

Нова англомовна пісня співака Max Newell "Signs" вже в мережі
09.11.2023 09:29

Нова англомовна пісня співака Max Newell "Signs" вже в мережі

Українській автор та співак Max Newell, єкс-музикант гурту THE MEDS який розпочав свою сольну кар'єру в 2021 році, знову...

DDEVA — «Море»: пісня, яка може надихнути вас на віру в найкраще
08.11.2023 09:42

DDEVA — «Море»: пісня, яка може надихнути вас на віру в найкраще

Українські музиканти продовжують рефлексувати на тему великої війни та змін у нашому з вами житті. Кожному з нас слід взяти...

Діма Голик презентував пісню-подяку “Солдат”, яка присвячена українським військовим
07.11.2023 09:13

Діма Голик презентував пісню-подяку “Солдат”, яка присвячена українським військовим

Український співак Діма Голик презентував свій чутливий та наповнений глибокими сенсами сингл “Солдат”...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.