Аль Пачіно стане батьком у віці 83 років

Після того, як у 79-річного Роберта Де Ніро народилася сьома дитина, його найкращий друг і колега у багатьох фільмах Аль Пачіно вирішив не відставати. 83-річний актор збирається стати батьком вчетверте.

За даними TMZ, 29-річна дівчина знаменитості Нур Альфалла знаходиться на восьмому місяці вагітності.

В актора вже є 33-річна дочка Джулі від Джен Таррант, а також 22-річні близнюки Олівія та Антон від Беверлі Д’Анджело. Для 29-річної Альфали дитина від Аль Пачіно стане першою.

Перші чутки про роман Пачіно та Альфали з’явилися у квітні 2022 року. Після цього стало відомо, що пара почала таємно зустрічатися ще на початку пандемії COVID-19.

«Пачіно і Нур почали зустрічатися під час пандемії. В основному вона зустрічалася з дуже багатими літніми чоловіками… Різниця у віці не здається їй проблемою, хоча він старший за її батька, — розповіло виданню джерело. — Вона з багатої родини».

До відносин з Пачіно Альфалла зустрічалася з іншими знаменитостями похилого віку. У віці 22 років її бойфрендом був 74-річний Мік Джаггер. Також вона мала стосунки з 60-річним мільярдером Ніколасом Берггрюеном.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.