Гороскоп на тиждень з 8 по 14 травня 2023 року

Як пройдуть 7 днів поточного тижня, розповість гороскоп.

ОВЕН

Добре сплануйте свій час. Обережніше поводьтесь з новою інформацією, інакше ваша надмірна відкритість може зашкодити якійсь важливій справі. У вихідні постарайтесь не створювати конфліктних ситуацій.
ТЕЛЕЦЬ

Можлива цікава пропозиція, однак не варто квапитися з відповіддю. Краще потягнути час і достеменно розібратися в ситуації. Результат довгої та кропіткої праці декого розчарує, доведеться щось кардинально міняти.
БЛИЗНЮКИ

Вдасться втілити в життя свої таємні плани та задуми. Однак деякі з них доведеться злегка пристосувати до розвитку подій. Спокійна атмосфера у вихідні сприятиме начанню та творчості.
РАК

Досить неспокійний тиждень. Можливі певні проблеми у взаєминах керівництвом та дітьми. У суботу-неділю не відмовляйтесь від активного, незвичного для вас відпочинку.
ЛЕВ

Домогтися успіху й прибутків зможете лише завдяки особистим організаторським умінням, новим ідеям і додатковим ресурсам. Не відкладайте справи на потім.
ДІВА

Чим активніше братиметесь за роботу, тим більше встигнете. Про всяк випадок все старанно плануйте, старайтесь передбачити й можливі труднощі. Вихідні проведіть, як вам подобається.
ТЕРЕЗИ

Імовірні затримки у деяких справах. Зверніться за підтримкою до надійних помічників, рідних та друзів. А у вихідні ви можете отримати новий приплив енергії й насолоджуватиметесь особистим щастям.
СКОРПІОН

Неспокійний тиждень, тож ваше головне завдання – вміло керувати своїми почуттями та емоціями. З роботою все добре, можливі зміни на краще, у тому числі в матеріальному плані.
СТРІЛЕЦЬ

Можливі конфлікти в колективі й з керівництвом, тому намагайтеся стримувати емоції. Багато чого буде легко виходити, але велика імовірність помилкових дій. У суботу непогано було б зайнятися домом та господарством.
КОЗЕРІГ

Цього тижня ви цілеспрямовані та рішучі. І все ж прислухайтеся до ідей колег, вони можуть зацікавити вас свіжою думкою і стати джерелом несподіваних планів.
ВОДОЛІЙ

Якщо ви чимось незадоволені, спробуйте щось змінити в собі. Вихідні - вдалий момент для невеликого ремонту оселі, купівлі чи перестановки меблів.
РИБИ

Здійснити всі ваші плани та задуми буде непросто. Не давайте зайвих обіцянок, немає гарантії, що вам вдасться їх виконати. У вихідні приділіть увагу приємним домашнім клопотам і гостям.

Джерело: greenpost.ua

По тематике

Гороскоп на жовтень 2024 для всіх знаків зодіаку
30.09.2024 18:10

Гороскоп на жовтень 2024 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на жовтень 2024 року принесе для багатьох знаків зодіаку позитивні зміни. Ясновидець Хаял Алекперов докладно розповів, чого чекати від...

Гороскоп на тиждень 30 вересня – 6 жовтня 2024 року
30.09.2024 11:49

Гороскоп на тиждень 30 вересня – 6 жовтня 2024 року

Тиждень 30 вересня – 6 жовтня символізує ключовий переломний момент, коли ми можемо або розрубати кармічні вузли минулого, завершивши деструктивні...

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня 2024 року
23.09.2024 12:11

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня 2024 року

Таємниця, пристрасть та трансформація – таке енергетичне тло на найближчий тиждень. Якщо вам не вистачає мотивації, щоб почати діяти, –...

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня 2024 року
16.09.2024 11:35

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня 2024 року

Тиждень непередбачуваних подій, глибоких перетворень та підвищеної небезпеки буквально скрізь і у всьому, що знаменує настання доленосного циклу. Важливо не...

Гороскоп на тиждень 9-15 вересня 2024 року
09.09.2024 11:21

Гороскоп на тиждень 9-15 вересня 2024 року

Після попереднього, непередбачуваного та яскравого тижня, майбутній період обіцяє бути набагато спокійнішим та позитивнішим. Чудовий період для навчання та нових...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.