Нова музична течія від Merkurii: презентація карпатсько-галицького хіта “На полонину” з примішком українського репу

Загадковий артист Merkurii презентував свою дебютну пісню і кліп “На полонину”, створивши нову течію української музики: галицько-карпатський поп!

Сам артист коментує реліз так:
“Цей трек був написаний в період, коли я жив в Карпатах на початку літа 2022 року, тому він пронизаний диким лісовим вайбом, та ввібрав в себе масштаб гір і мольфарську естетику. Також ця пісня стане частиною мого майбутнього альбому “Відчувай”, котрий вже на фінішній прямій по готовності до релізу!”

Кліп на пісню “На полонину” теж було відзнято в Карпатах. Однією з особливостей відео роботи стали бачення артиста історії в кліпі, нестандартні ракурси, динаміка кадрів, котра змінюється з гір на біле полотно з одиноким оповідачем-артистом.


“Цю пісню я написав спонтанно у маленькому будинку в Карпатах лише з ноутбуком, старенькою аудіокартою та мікрофоном behringer. Процес був захоплюючим, коли я зрозумів, що виходить саме те незвичне, не схоже на все інше, що я робив до цього, воно качає та звучить… Я навіть спіймав єйфорію!
Головна ідея цієї пісні - це свобода руху, думки та єдність із природою. Це є мій маніфест”” - розповідає співак.

Свій стиль Merkurii характеризує як галицький поп з примішком українського репу. За лічені години пісня встигла розлетітись всіма українськими радіостанціями, а сам артист скромно вже анонсував вихід наступних треків.

Музикою Merkurii займається з раннього дитинства, вважає себе меломаном, бо впродовж всього творчого життя на нього мали вплив класика, реп, транс і рок. Артист залюбки міксує стилі в своїх піснях, доводячи їх до абсолютно нового свіжого звучання.

Наразі Merkurii окрім написання своєї музики, пише пісні й для інших українських артистів, в колаборації з командою музичного львівського хабу MUZIKA. 

Також, Merkurii є першим артистом в лейблі MUZIKA.
“Merkurii має неабиякий смак до стильної, якісної музики, адже слухає її постійно. Загалом, з моїх спостережень за пів року нашого знайомства та співпраці, він тільки те й робить, що або пише музику для себе, для когось, або слухає те, що вийшло нового в світі. Тому в цьому й подальших піснях проекту, що вже готові, буде багато стильових експериментів над звуком, ритмом та римою” - поділився Павло Стрілецький, засновник лейблу MUZIKA.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

 

 
view counter

По тематике

Dasha Shocks та Murt Burner влаштовують вечірку "Crazy Party"
19.12.2023 09:10

Dasha Shocks та Murt Burner влаштовують вечірку "Crazy Party"

Нова зірка на музичному небі, Dasha Shocks, та скандальний артист Murt Burner презентували їхній першим спільним трек "Crazy Party"....

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля»
28.11.2023 09:29

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля»

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля», яка увійде у новий альбом 2024 року....

Реп-виконавець BURLA презентував романтичний кліп на пісню «Розтопи»
11.11.2023 09:27

Реп-виконавець BURLA презентував романтичний кліп на пісню «Розтопи»

Популярний реп-виконавець BURLA несподівано відійшов від свого звичного стилю і презентував романтичну пісню про кохання....

“Не відпускай” - романтичний трек про кохання від NICOLETTA
07.11.2023 16:01

“Не відпускай” - романтичний трек про кохання від NICOLETTA

Україна вітає захоплюючий новий талант на своїй музичній сцені - "NIKOLETTA". З її дебютним синглом у жанрі поп вона...

NANAVA випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви», її підтримали артисти Global Records
27.10.2023 09:44

NANAVA випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви», її підтримали артисти Global Records

Українська співачка NANAVA, яка підкорила шоу «The Voice Romania» випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви» про кохання на відстані....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.