В Гамбурзі влаштували перформанс з «мертвим» путіним

У Німеччині в центрі Гамбурга у одній із магазинних вітрин з’явилася інсталяція з «трупом» кремлівського диктатора володимира путіна. росіяни ображаються та обурюються в соцмережах.

росіянка обурюється тим, що побачила у вітрині магазину: «Недалеко від мого будинку, зараз я вам покажу те, що бачу у вітрині магазину. Ось я стою в центрі вулиці, так? У самому центрі міста в цих непристойних місцях, де одні, це саме, повії. Ну ось дивіться, що я бачу», повідомляє ua.news.
У вітрині лялька з маскою путіна, що лежить біля імпровізованого надгробка в гумових членах. Навпроти диктатора - іграшка у формі німецького танка, який гарматою спрямований на президента рф.

 

«Ось так вони поводяться з нашим президентом. І це нормально: діти ходять дивляться на це. Це нормально, що людина лежить в крові, в какашках, пенісах, в могилі. А написати букву Z - це нацизм. А ось це -  нормально. Ось лежить Путін, а ось - німецький танк. Як це вам подобається взагалі?» - скаржиться у відео росіянка.

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.