Лонгсліви, світшоти, худі, толстовки — у чому різниця?

Сьогодні на ринку представлено безліч різноманітних видів одягу: реглани, лонгсліви, толстовки, футболки, пончо…

Інколи розібратися в усіх цих назвах — непросте завдання. Проте ми спробуємо. Наприклад, зараз розберемося з тим, що таке лонгсліви, чим вони відрізняються від світшотів та толстовок, а також що із цього зараз у тренді.

Як відрізнити лонгслів від світшоту, а худі від толстовки

Якщо ви все ж вирішили розібрались у тому, чим ці предмети одягу відрізняються між собою, то починаймо:

  • Лонгсліви. Назва каже сама за себе: long (довгий) та sleeve (рукав). Тобто, це футболка з довгим рукавом. І ще важлива деталь — низький комір (зазвичай круглий). Дизайн може відрізнятись: від лаконічних однотонних моделей до оригінальних, із цікавими яскравими принтами або візерунками.

  • Світшот. Ця назва теж пішла від поєднання двох слів — sweather та shirt. Світшот — це дещо середнє між світером та сорочкою, трикотажна кофта з круглим вирізом, манжетами, без капюшона.

  • Худі. Нарешті, назва з одного слова (походить від hood — капюшон). Від світшота худі відрізняється саме наявністю капюшона. В іншому це все ж та трикотажна кофта з круглим вирізом.

  • Толстовка. На відміну від худі, у толстовки зазвичай є змійка.

Погодьтеся, не так уже і складно. Тепер ви точно зможете відрізнити всі ці речі одну від одної й точно знатимете, про що саме йдеться.

Які лонгсліви зараз у тренді

Лонгсліви — базова частина гардероба, тому навряд чи вони колись вийдуть із моди. Проте дизайн може змінюватись. Сьогодні найбільшою популярністю користуються:

  • • Моделі нейтральних кольорів. Вони гармонійно доповнюють будь-який образ та дають можливість почуватися комфортно в будь-яких обставинах.

  • • Лонгсліви із цікавими принтами. Японські ієрогліфи, герої улюблених аніме та фільмів, абстрактні візерунки, котики, написи тощо. Дивакуваті поєднання в цьому сенсі — те, що треба.

  • • Насичені, яскраві моделі. Здавалося б, це повна протилежність базовим лонгслівам, про які ми зазначили вище. Але сучасна мода — це гра на контрастах, тому кислотно зелений колір зараз не менш популярний, ніж сірий або чорний.

Свобода, комфорт та функціональність — основа сучасної моди, тому орієнтуватися варто не лише на модні тенденції, а й на власні відчуття й уподобання. Адже тоді ви будете почуватися впевнено та виглядати дійсно фантастично. 

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.