Два кольори у прапорі злились

Сумські регіонали взяли участь у церемонії підняття Державного Прапору України, яка відбулася у центрі Сум біля фонтану «Садко».

Голова Сумської обласної молодіжної організації ВМГО «Молоді регіони» Олександр Стрельченко:

«Сьогодні ми проводимо акцію, присвячену Дню Державного Прапору, який символізує мужність, єдність та незалежність нашої країни. І сьогодні ми об’єднали небайдужих до долі країни молодих людей з усіх міст та районів області. Цією акцією ми хочемо привернути увагу молодих людей до вшанування національних цінностей, державних символів та патріотизму».

Голова Сумської міської молодіжної організації ВМГО «Молоді регіони», депутат фракції Партії регіонів Сумської міськради Ігор Бабенко:

«Цією акцією ми хотіли показати єдність нашої держави, нашої молоді, які представляють всю Сумську область. І  ми хочемо щоб люди пишалися, що ми українці, пишалися нашим Прапором. І щоб коли виховували своїх дітей, розповідали їм про Державні Символи України».

«Ми сьогодні презентували нашу молодіжну організацію «Молоді регіони», таким чином показавши, що ми присутні всюди, у кожному куточку нашої області, і ми єдині».

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 175101
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65012
Последний зарегистрированный пользователь Олегнастілі22

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.