Прибираємо, громадяни, прибираємо!

Ноу-хау! Чернігів чистять штрафи, мішки і міліціонери! Антошин і мішкиСхоже, у Чернігові починається ера "премій за порушника". Після того, як перший міліціонер отримав свої 250 гривень, складання адмінпротоколів пішло повним ходом – розповів начальник управління житлово-комунального господарства Чернігова. Але у порушників є й інший спосіб спокутувати свою вину. У кабінеті Вадима Антошина регулярно з’являються великі чорні мішки. У них – зірвані зі стовпів оголошення.

Ноу-хау! Чернігів чистять штрафи, мішки і міліціонери!

Антошин і мішкиСхоже, у Чернігові починається ера "премій за порушника". Після того, як перший міліціонер отримав свої 250 гривень, складання адмінпротоколів пішло повним ходом – розповів начальник управління житлово-комунального господарства Чернігова.

Але у порушників є й інший спосіб спокутувати свою вину. У кабінеті Вадима Антошина регулярно з’являються великі чорні мішки. У них – зірвані зі стовпів оголошення. Про них і запитав кореспондент Високого Валу.

2 мішки – і на свободу з чистою совістю!

- Що це за мішки у вас стоять?

мішки- Оці два мішки оголошень обірвали організатори заходу. У нас існує така практика. Я знімаю рекламні оголошення зі стовпів, після того запрошую тих, хто їх наклеїв і пропоную їм 2 варіанти: або ми складаємо адміністративний протокол і направляємо його далі відповідно до Правил благоустрою; або видаю їм мішки.

Вони мають єдиний шанс уникнути протоколу - наповнити мішки листівками і принести до мене.

Я віддаю їм адмінпротокол в обмін на мішки обірваних оголошень.

- У цьому випадку з Вашого боку незаконних дій немає?

- Жодних! Тому що легше принести мені 2 мішки зірваних оголошень, ніж ми подамо у суд і будемо вимагати відшкодування за кожну листівку, як передбачають Правила благоустрою.

Мішок реклами? Запросто!

- Де порушники здирають ці листівки?

- На стопах. І свої листівки, і чужі. Бо якщо зняти тільки свої – вийде невеликий пакет. Тобто заодно допомагають зробити місто чистішим.

Антошин і мішки- Скільки порушників уже спокутували свою вину таким чином?

- Подібні варіанти були двічі щодо заходів у кінотеатрі Щорса. Був складений адмінпротокол на ресторан "Океанія" – те ж саме, вони обдирали свої оголошення з вулиці Щорса. Складено адмінпротокол на директора стадіону "Юність", за розклейку оголошень про виступ каскадерів. Так само – на філармонію. Обідрали все підряд!

Все по правилам – і спи спокійно

- А як треба вчиняти, щоб усе було у правовому полі?

- Не клеїти взагалі. Тоді шансів на подібні варіанти не буде.

- А де розміщувати рекламу?

- У нас на зупинках є спеціально встановлені конструкції – трилисники. Там будь ласка, без проблем, можна клеїти скільки завгодно. Їх достатньо по місту, щоб розмістити свої рекламні оголошення абсолютно безкоштовно.

- Тобто треба користуватися нормальними засобами реклами?

- Звісно. Є маса безкоштовних газет для оголошень. По-друге – у місті вистачає газет, де можна розмістити рекламу за копійки. Це буде набагато дешевше, ніж випуск реклами такого от формату – це ж треба її і надрукувати, і заплатити розклейщикам. А потім – ще й сплатити адміністративні штрафи, щоб їх зняли. Плюс – це вельми ризикований бізнес.

Суди – за чистоту!

ще роботи і роботи- Уже пройшов другий суд над порушником Правил. Розкажіть, будь ласка.

- На вулиці Шевченка, у першій двадцятці будинків чоловік викидав через вікно харчові недоїдки. Дільничний склав адмінпротокол, пройшов суд.

- Яке рішення ухвалив?

- Як і належить, рішення про стягнення, тобто відшкодування збитків ЖКГ. Це 520 гривень плюс 30 – інформаційні послуги та 50 – судові витрати. І скоро ще один міліціонер отримає премію. До речі, після видачі премії у нас значно посилилась робота по складанню адмінпротоколів. Міліція стала працювати активніше.

На знімках: Антошин і мішки; ще роботи і роботи...
http://sian-ua.info/index.php?module=pages&act=page&pid=11768

view counter
view counter

Сейчас на форуме

telepin

Зарегистрированных 1
Гостей 2274
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170346
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64991
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.