Array

Вибори в Сумах: “зелені” запустили схему “СашаТаня”

Партія Зеленського вирішила остаточно розвалити місто Суми. Це стало зрозуміло зі свіжого ролика, який “зелена” нардепка виклала у соцмережах. Як би придуркувато це не виглядало - це старт її мерської кампанії, що підтверджують й інші джерела. Але схема Саша + Таня все одно у підсумку буде дорівнювати Лисенку. І ось чому.

view counter

Комментарии

Юрій Клиш

Поки що спливає те, що й повинно спливати...

Array

“Донний мул”: Лисенко визнав, що фекальні стоки потрапляють у Псел

Після нестихаючого резонансу в сумських соцмережах щодо скидів фекалій у Псел минулої суботи мер нарешті хоч і не прямо, але визнав цей факт. І наговорив як мінімум на штрафи або й позбавлення волі до 5 років. Але кому?..

Array

Президентська догана губернатору і Лисенко на розтяжці

Нинішній губернатор - це вже “збитий льотчик”. Заміну йому, швидше за все, уже шукають. А що ж наш “прогнувшийся” перед харківськими варягами мер? Він так низько наклонився у позі “чєго ізволітє”, що не побачив, як його посадили на розтяжку.

Array

Коронавірусні керманичі, або Хто перетворив Суми на місто ковід-дисидентів

Мер Лисенко показав довідку, що не хворий на коронавірус. Але ж у нас уже й діти знають, що інкубаційний період коронавірусу - 14 днів, і на третій, навіть п’ятий день після потенційного зараження адекватного результату тести не покажуть.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.