Об этом на своей странице в Facebook сообщил ректор университета Владимир Ладыка.
«У нас в планах создать собственный мини-цех, где будет изготавливаться сыр по рецептурам и технологиям, разработанным нашими специалистами», — уточнил он.
По словам Владимира Ладыки, сейчас мы есть уже 5 вариантов продукции.
«По отдельным позициям еще есть над чем поработать, но большинство уже готовы к массовому производству. И еще один ньюанс: один из сыров по вкусовым качествам близок к пармезану», — добавил он.
Привітали випускників програми «Стале сільське господарство та продовольча безпека», яку розробили та впровадили Сумський національний аграрний університет та Королівський...
Делегація СНАУ перебуває з офіційним візитом у Королівському аграрному університеті Великої Британії....
Слідчі Слідчого управління поліції ГУНП в Сумській області у взаємодії з Управлінням Служби безпеки в Сумській області скерували до суду...
У Сумському НАУ відкрили навчальні лабораторії, які дозволять студентам СНАУ здобувати безпечну освіту в режимі офлайн....
Сумський національний аграрний університет компенсував шкоду, заподіяну довкіллю внаслідок несанкціонованих викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря у розмірі 101 798...