Об этом на своей странице в Facebook сообщил ректор университета Владимир Ладыка.
«У нас в планах создать собственный мини-цех, где будет изготавливаться сыр по рецептурам и технологиям, разработанным нашими специалистами», — уточнил он.
По словам Владимира Ладыки, сейчас мы есть уже 5 вариантов продукции.
«По отдельным позициям еще есть над чем поработать, но большинство уже готовы к массовому производству. И еще один ньюанс: один из сыров по вкусовым качествам близок к пармезану», — добавил он.
Сумський національний аграрний університет компенсував шкоду, заподіяну довкіллю внаслідок несанкціонованих викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря у розмірі 101 798...
Північний апеляційний господарський суд залишив без задоволення апеляційну скаргу Сумського національного аграрного університету на рішення Господарського суду Сумської області від...
За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури 22 серпня 2024 року повідомлено про підозру проректорові СНАУ....
20 червня в Сумському національному аграрному університеті пройшли вибори ректора....
Освітня програма реалізується спільно ПРООН, Сумською ОВА у партнерстві з Бізнес-школою СНАУ та фінансується Урядом Королівства Нідерландів у рамках пілотного...