Курси JavaScript - крок у цікаве майбутнє

Сьогодні стати програмістом мріє якщо не кожен другий, то точно кожен перший. І у всіх є така можливість, щоправда, для початку потрібно визначитися з тим, з якої мови варто починати.

курси javascript

Досвідчені професіонали зазвичай рекомендують звернути увагу на курси JavaScript, оскільки він є одним з найбільш затребуваних.

Мова JavaScript впевнено входить до п'ятірки найпопулярніших мов програмування. Спеціальність JavaScript developer затребувана як на біржах фріланса, так і в великих IТ-компаніях. Зарплати Java Script-розробників стартують від 300 $! Зручні умови роботи, гнучкий графік, комфортні офіси, корпоративне навчання, зростання зарплати - все це переваги спеціалізації JS-розробника.

Які знання можна отримати заняттях з освоєння цієї мови? Вони дозволяють:

  • • опанувати теорією і практику програмування на JavaScript;

  • • розробити і налагодити програми;

  • • створити компоненти і об'єднати в інтерфейси;

  • • отримати досвід в створенні спецефектів і багато іншого.

Дізнатися про це більше можна на сторінці https://lviv.itea.ua/courses-itea/design/, де є докладна інформація.

Чим буде займатися людина, яка закінчила курси - теж цікаве питання. В першу чергу JavaScript широко використовується у фронтенд-розробці. Ця мова разом з HTML і CSS входить в базовий набір інструментів фронтендера. На JavaScript створюються додатки, які виконуються в браузері на стороні клієнта. Після курсів слухач зможе працювати в IT-компанії на позиції Junior JavaScript Developer або Trainee.

Він може працювати як віддалено, так і в IT-компанії. Програміст JavaScript добре володіє не тільки JS, але і HTML і CSS. Після року роботи Junior цілеспрямований і талановитий розробник може претендувати на більш цікаву і високооплачувану посаду.

Чи можна проходити цей курс тим, у кого не так багато вільного часу? Так, оскільки обсяг завдань підібраний так, щоб навіть зайняті люди, що працюють, встигали виконувати їх в строк, працюючи в комфортному режимі. Це дозволяє не залишати поточну роботу до освоєння нової професії, яка точно буде затребуваною.

На даний момент ринок праці зацікавлений в JavaScript-фахівцях і в майбутньому попит на них буде тільки зростати, оскільки світ живе в епоху інтернет-технологій і компанії мають потребу у фахівцях, що забезпечують роботу сайтів, додатків і серверної частини. Тому не варто відкладати на завтра те, що можна вивчити сьогодні! 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.