
Ці документи включають практичні рекомендації та аналітичні висновки, спрямовані на підвищення сталості, стійкості та відповідності харчової галузі України стандартам ЄС, повідомляють в Міністерство агрополітики.
Дорожня карта та Плани дій охоплюють ключові напрямки, такі як виробництво молочної продукції, фруктів і ягід, меду, зернових, м’яса птиці та яєць, рослинної олії та цукру, а також міжгалузеві аспекти, включаючи безпечність харчових продуктів і пакування.
Документи пропонують стратегію сталого відновлення, визначають основні можливості й виклики галузі та окреслюють конкретні кроки для модернізації й підвищення стійкості харчової промисловості України. Ініціатива спрямована на трансформацію викликів у нові можливості та створення конкурентоспроможного й екологічно стійкого сектору.
Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!
Ініціативи охоплюють чотири ключові напрями: енергетична стійкість громад (36 проєктів на 1,1 млрд грн), модернізація водопостачання та водовідведення (68 проєктів...
З грудня минулого року 204 сім'ї, чиї вікна та балконні блоки були пошкоджені внаслідок ворожого удару 17 листопада, отримали матеріальну...
Китай надав Україні вже чотири партії гуманітарної допомоги з початку повномасштабного вторгнення, заявив речник Агентства міжнародного розвитку Китаю Лі Мін....
Під час офіційного візиту до Парижа перша віцепрем’єрка – міністерка економіки України Юлія Свириденко провела зустрічі з французькими урядовцями та...
Українські банки з червня 2024 року по лютий 2025 року отримали 3685 заявок від бізнесу на кредитування проєктів із відновлення...