Казус на роботі

Про ляльок

Усім доброго дня! Нещодавно в’язалася в спор з колегою. Доньці подарували ляльку Монстр Хай, ну я на роботі розповіла. Моя колега прямо вудила закусила. За малим мене в тому, що душу продала не звинуватила. По віку вона молодша за мою маму, але таке враження, що їй не сорок п’ять, а сімдесят. Я спочатку намагалась щось відповідати, потім до жарту звести. Да де там. Так вона розійшлась, що аж з сусіднього кабінету прибігли. Кричить, діти, що граються чудовиськами, самі виростуть чудовиськами. Я їй на сайті цих ляльок знайшла, показую. Типу подивиться, вони зовсім не страшні. Кожна просто має свій стиль і багато цікавих примочок. І мультик про Школу монстрів веселий та добрий. Там завжди тема звучить, що щоб буди доброю людиною, зовсім не обов’язково взагалі бути людиною. Поступай правильно і будь хорошим, ким ти не був. Коротше, я для себе зробила висновок и всім раджу в таких ситуаціях взагалі в спор не вступати.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 180352
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65060
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.