3:3 - моральна перемога українців!

Barmaley

Всегда считал, что  3:3  - это ничья.  Всё остальное - софизмы. А проще - словоблудие.

Потому что какая победа? НА СВОЁМ ПОЛЕ - это скорее поражение.  Wink Будьте честнее Wink

Иван Житник

Я слухав інтерв'ю Олексія Михайличенка - він сказав саме так. Мабуть, щоб вселити віру гравцям: вони грати вміють і зможуть ще посилити гру. Щодо "словоблудия". 3:3 - не такий уже й поганий результат для будь-якої команди у грі з німцями...Тим більше, що наша збірна перебуває в пошуку не тільки гри, а й виконавців для неї...

Barmaley

Zhytnyk написал:
Я слухав інтерв'ю Олексія Михайличенка - він сказав саме так. Мабуть, щоб вселити віру гравцям: вони грати вміють і зможуть ще посилити гру.

бгггггггггг

Иван Житник

Не завжди добре підготовлені фізично та фунуціонально команди виграють у команд, які мають сильний моральний стержень. І якщо він буде в збірної України, то й перемоги будуть - не тільки моральні, а й за результатом. Із німцями - це поки що моральна перемога над тим, а, можливо, в першу чергу над собою, що з будь-якою збірною фактично можна грати на рівних. За своє життя я зіграв 649 офіційних матчів, знаю про що кажу...

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 181748
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65096
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.