Постановою пропонується 10 січня 2014 року на державному рівні урочисто відзначити 75 – річчя утворення Сумської області.
Кабінету Міністрів України у місячний строк з дня прийняття цієї Постанови утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо відзначення 75 - річчя утворення Сумської області. Після утворення оргкомітету у двотижневий строк розробити та затвердити план заходів та їх фінансування з Державного бюджету України щодо відзначенням 75-річчя утворення Сумської області, в яких передбачити:
проведення реконструкції та ремонту молодіжного центру «Романтика» розташованого за адресою Сумська область, м. Суми, вул. Героїв Сталінграду, 3;
проведення реконструкції та ремонту Комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля», розташованого за адресою Сумська область, м. Охтирка, вул. Гончаренка, буд 2а;
«Зазначена постанова має велике значення для Сумщини, крім належного святкування на державному рівні утворення моєї рідної Сумської області, у разі належної реалізації постанови, у місті Суми нарешті пройде реконструкція та ремонт молодіжного центру «Романтика», а у місті Охтирка відремонтують комунальний заклад «Охтирський міський центр культури і дозвілля»,- підкреслила Вікторія Бабич.
Славик
Ну, это просто безобразие! Куда доходит инициатива к-стов, там начинается форменное безобразие! А потом начнутся голодомор, репрессии, очередя и прочие прелести их антиукраинского режима. Геть и ганьба!
Не понял
Славик, что за спич?
Славик
"""Славик, что за спич?"""
Учи историю. Сегодня они отремонтируют "Романтику", завоюют авторитет, придут к власти и снова начнут уничтожать нас, украинцев, сотнями тысяч и миллионами, как это УЖЕ БЫЛО в нашей трагической истории. Думаю, уже половина сумчан разделяют мою точку зрения.
ШОСТКА
Я против,к 75 летию ей надо наконец,вернуть исконный облик.То что является Сиверщиной возъеденить с Черниговщиной,а то что является по своей кугутской сути Полтавщиной ,отправить в Полтавщину.Зачем мучить СТАРУШКУ?
Не понял
"""""""Учи историю. Сегодня они отремонтируют "Романтику", завоюют авторитет, придут к власти и снова начнут уничтожать нас, украинцев, сотнями тысяч и миллионами, как это УЖЕ БЫЛО в нашей трагической истории. Думаю, уже половина сумчан разделяют мою точку зрения.""""""""
Как по мне, это не очень логичный вывод из материала о восстановлении Романтики и отмечания годовщины Сумщины.
По твоему пусть все нахрен развалиться, лишь бы коммуняки авторитет не заработали?
Мне лично все равно под какими флагами люди стараются победить НЫНЕШНЮЮ разруху, а там уж всем нам, великим знатокам истории, делать выводы и не допускать ошибок прошлого.
Славик
"""Мне лично все равно под какими флагами люди стараются победить НЫНЕШНЮЮ разруху"""
Не согласны. Тебе нужно обязательно идеологически подковаться. По нам, так пусть всё развалится окончательно, но мы не должны дать дорогу во власть к-ам. ..
Ибо устроят не только голодомор с репрессиями вкупе, но и вернут такие очередя НА ВСЁ, что мало не покажется. Даже туалетную бумагу вряд ли купишь без блата. Не веришь, спроси у стариков.