Павло Качур в On-line прес-клубі

Відсьогодні починається робота On-line прес-клубу на сайті "Політичний експерт" за участю екс-голови Сумської ОДА Павла Качура.

Ставте свої запитання.

http://www.politexpert.in.ua/viewpage.php?page_id=6

Гость1

А кто такой этот Качур? Чем знаменит, кем является, зачем нужен городу??? Одни вопросы Laughing out loud

politexpert

А ти хто такий? Чим знаменитий? Тим, що зливаєш всякі помої в Інтернет? Тут навіть питань немає - все і так зрозуміло.

Ворнер бразес.

politexpert написал:
ти хто такий? Чим знаменитий? Тим, що зливаєш всякі помої в Інтернет? Тут навіть питань немає - все і так зрозуміло.

А что за хамский тон? Нормальный вопрос был задан. Кто такой Качур сейчас для Сумской области? И был он никем. Что он сделал для области? Ничего. Лично мне он запомнился только попыткой забрать у психов диспансер.
И не надо тут делать культ из политиков. Они и так довели страну до ручки. И Качур в том числе.

politexpert

Ну, розумієш, якщо сидіти десь в Інтернет-кафе або захудалому офісі (навіть державному), і оцінювати політику тільки через написане в гезетах і перетерте на форумах, то тоді й виходить такий як у тебе світогляд. Насправді, думаю, що 90% інформації ти просто не знаєш в силу твого места сидения. А воно, як відомо, определяет мировозрение. Так що не треба випячуватись, сподіваюсь, щ оцей форум читають і більш солідні люди. Власне, для них це і було написано.

простой рабочий

Да вы, батенька, сноб, как я погляжу. Мол нам, политэкспертам, видно многое, что вам, быдлу, не может быть доступно априори. И неча со своим свиным рылом, да в калашный ряд лезть. Так? :twisted:

Ворнер бразэс

politexpert написал:
Насправді, думаю, що 90% інформації ти просто не знаєш в силу твого места сидения.

Ну Вы , сударь, смешной. Так ведь что такое политик? Это человек, который что -то делает в обществе. А люди это видят. Со всех мест, а не только с места "политэксперта". А если люди не видят результатов его работы, значит политик ничего не делает. То есть хреновый он политик. Всё просто. А если политэксперт этого не догоняет, то и политэксперт такой же. Но это ладно. Но хамить-то зачем?
До речі. Ще згадав. Качур ще пропонував нашим кавеенщікам перейти на мову. Такий прикольний. Весь світ жартує на кавеенах російською, а наші на мові.
Laughing out loud

AWASS

politexpert написал:
Насправді, думаю, що 90% інформації ти просто не знаєш в силу твого места сидения. А воно, як відомо, определяет мировозрение.

Думается, что информация воспринимается нами, а если она взаимосвязанная, то это мировосприятия. К сожалению до этого немногие в своем развитии доростают, так как привыкли зомбированные куски глотать. А о мировоззрении, я вообще молчу. Нет его у живущих по внешним понятиям. А кто может воззрить на мир от ВСЕЙ СВОЕЙ души? Может так Качур на мир взирает? Laughing out loud

Влад

politexpert написал:
Ну, розумієш, якщо сидіти десь в Інтернет-кафе або захудалому офісі (навіть державному), і оцінювати політику тільки через написане в гезетах і перетерте на форумах, то тоді й виходить такий як у тебе світогляд. Насправді, думаю, що 90% інформації ти просто не знаєш в силу твого места сидения. А воно, як відомо, определяет мировозрение. Так що не треба випячуватись, сподіваюсь, щ оцей форум читають і більш солідні люди. Власне, для них це і було написано.

Какой вы эксперт, если для вас губернатор политик. Губернатор это хозяйственник в первую очередь. Он отвечает когда посеяли, как помочь селу, району, городу. Он отвечает за рост производства, за инветиции. И лишь потом он отвечает в какую часть задницы поцеловать Президента. С губернаторов политики как с вас политэксперт.
А оценить работу такого горе хозяйственник как Качур очень просто. Поедьте в села, которых практически нет, поглядите на статистику роста производства в Сумской области за годы его политиканства, и посчитайте сколько инвестиций он привлек в область. Это на пике экономического роста. Бездарность ваш Качур. Ему не вопросы задавать, а поганой метлой надо гнать с области. Мы его с области носками выпихиваем, а он зараза все тут ошивается. То в Буймеровке засветится, то в Интернете.

Гость1

politexpert написал:

Твой ник должен быть не политэксперт, а пополижець. Этому ты соответствуешь на все 100.
Ни одного конкретного ответа, а лишь выкрики типа "сам дурак".

гость1

А можна побачити хоч одне питання?

Guest

гость1 написал:
А можна побачити хоч одне питання?

http://www.politexpert.in.ua/infusions/guestbook/guestbook.php

politexpert

Павло Степанович на всі запитання дав вичерпні відповіді.

Дякуємо всім за небайдужість.

СФ

Цитата:
politexpert: Ну, розумієш, якщо сидіти десь в Інтернет-кафе або захудалому офісі (навіть державному), і оцінювати політику тільки через написане в гезетах і перетерте на форумах, то тоді й виходить такий як у тебе світогляд. Насправді, думаю, що 90% інформації ти просто не знаєш в силу твого места сидения. А воно, як відомо, определяет мировозрение. Так що не треба випячуватись, сподіваюсь, щ оцей форум читають і більш солідні люди. Власне, для них це і було написано.

гага...в предыдущем посту этот чел зовет всех на ИНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦИЮ.
Зачем, если тут(в инете) одни дебилы и пишут тут (в инете) одну шнягу...?
Нафег вобще проводить И-конференцию с Качуром, если все решается в кулуарах(с чем согласен).

Кажеца в палитексперта плохо смазаны лыжи... Laughing out loud

из конференции не понял роли Качура в жизни, его роли на Сумщине и какой смысл его о чем-то спрашивать, а потом еще и ответы читать.

Любой дед Микола на лавочке парой слов понятней, короче и правильней обьяснит и за Украину и за политику. Влияние на события будет одинаковое, тобто никакого.

Но раз люди спрашивают, может, что-то закулисное знают...

Читатель (не чукча)

П.С.Качур

О Епифанове:

kapitoshka: Скажіть, будь-ласка, наскільки позитивним чи негативним є, на Вашу думку, вплив на сумську політику Анатолія Епіфанова? Тільки чесно.

Відповідь: Політик, що стільки років знаходиться у верхніх ешелонах влади вже заслуговує на повагу. Частина сумчан його дуже любить, частина дуже не любить, але одні і другі визнають його за впливового політика. Він людина справи. Це важливо. Особисто знаю Анатолія Олекскандровича давно. Тісно співпрацював з ним під час виборчих кампанії і особливо Президентської. Він боєць і з ним можна йти в розвідку. Ви просили відповісти чесно.

О Шапошнике:

Олег: Павле Степановичу, прокоментуйте ситуацію щодо розподілу коштів облрадою та конфлікт щодо цього з ОДА. Яке Ваше ставлення до облради та голови В.Шапошщніка? Чи є перспективи у цього політика?

Відповідь: Перше щодо конфлікту ОДА з обласною радою. Цей конфлікт є відголоском протистояння в Києві. Я це теж відчував, коли в обласній раді перемагала форма а не зміст. І тут не допоможуть навіть ази бюджетного процесу, що розпорядником коштів є ОДА. Окремим областям, де більшість в облрадах має БЮТ повезло, бо мають розумних голів рад. Що стосується голови облади Шапошнікова то це єдина людина на Сумщині якій після всього, мені не хочеться подавати руки. В мене відчуття що вона брудна і липка. Я не вірю в його політичну перспективу, бо це суперечило б самій суті людського поступу. Але можливо короткочасні успіхи в нього будуть. На жаль.

О Минаеве:
petrovich/:

Добрий день, Павло Степанович.
Скажіть мені будь-ласка, як Ви можете оцінити роботу нашого мера Геннадія Мінаєва. У мене склалося враження, що ви з ним м'яко кажучи - не спрацювали. Чомусь пробували його навчити, йому не подобалось, а людям все це було якось не зрозумілим.
Ви вірите, що сумчани йому повірять ще раз і оберуть мером на другий строк? Та й чи варто це робити? А можливо, у вас є кандидатура на його місце, яку ви змогли б підтримати на наступних виборах? Дякуємо.

Відповідь: Дякую за запитання. В моїй оцінці міського голови дві частини. Перша -чисто людська. Як людина мені Генадій Михайлович подобається багатьма рисами свого характеру. А як міський голова- йому треба над собою ще багато працювати. Міський голова це тільки на 10% політик а на решту 90% це має бути господар в місті, знати всі його проблеми і знати, шанувати і тримати в своїй команді тих людей котрі знають як ці проблеми розвязати. Я про це казав Генадію Михайловичу. Дуже надіюсь, що він вміє робити висновки. Від цього виграє він, від цього виграють Сумчани.

СФ

Я переведу. Вопросы я так понял задавали одни и теж люди. ИЛи вообще один.

качур:
С епифанова штаб НУ думает сдурить бабла "на выборы"- потому  ччччмокккк!! его в попку. 

С минаева бабла как с козла, но малоли... потому шлёп его, шлёп...ну и чмок, случаи всякие бывают.

А шапочник вообще конкурент, фу на него фу. Кака!
Гость

А вы значете я поддержу дискуссию, действительно кто такой Качу, пустотреп, которая решила что может стать на руководящий пост, и не важно от какой силы толи от регионов толи от нашей украины, кто больше должность предложит - туда и пойдет, только вот хватит разрушать!!! Строить нужно, а этот бездарный людь ничего в совей жизни не создал, только разрушать способный

Гость

politexpert написал:

Просим вас господин Медуница, просветите нас всех, что такого хорошего, нужного сделал для области ваш Качур за время пребывания губернатором. Дайте нам лучик надежды, чтто бы мы не считали его, впрочем как и вас, последними мудаками, которые будучи во власти просрали как саму власть, так и просрали всю страну. Ждем от вас четких ответов и достижениях вашего протеже.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 179841
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65041
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.