Для вирішення даної проблеми, народним депутатом України Вікторією Бабич було надіслане депутатське звернення до Міністерства освіти і науки України. В результаті чого, за дорученням Міністерства управлінням освіти і науки Сумської облдержадміністрації було вивчено питання організації медичного обслуговування учнів Буринської школи.
І вже з 1 вересня 2013 року у Буринській спеціалізованій школі I-III ступенів № 1 передбачено введення посади медичної сестри.
«Я дуже рада, що дане питання отримало свій швидкий, а головне позитивний результат. Хочу зазначити, що раніше кожна школа мала медичний пункт у якому лікарі турбувались про здоров’я нашої молоді»,- зазначила депутат комуніст.
Гoсть
два айфона, французская водичка --- портрет настоящего симоненковца!!!!!!
Суми
Зато судя по инфе эти два айфона не плохо помогают решать проблемы.
Суми
Опозиционер, который не платит алименты обладатель планшета
Гость555
Посада є. А оплата посади будє?
Славик
"""два айфона, французская водичка --- портрет настоящего симоненковца!!!!!! """
Вот именно! Форменное безобразие! Ганьба и геть симоненковцам! Живут на широкую ногу, безобразники!
Народ
Б.... еще б об обладании штанами или часами написал, бред...
Славик
"""Б.... еще б об обладании штанами или часами написал, бред..."""
Сам ты бредишь. Штаны штанам рознь. Тем более часы! У одного за 1000 долларов всего лишь. А у другого - "фирмА" за 70 000 долларов. Есть разница?
Суми
Б.... еще б об обладании штанами или часами написал, бред...