Завдяки втручанню Вікторії Бабич Буринська школа матиме кваліфікованого медичного працівника

До народного депутата України в травні місяці надійшло звернення трудового колективу Буринської спеціалізованої школи I-III ступенів № 1 з проханням ввести до штатного розпису школи посаду медичної сестри.
  Для вирішення даної проблеми, народним депутатом України Вікторією Бабич було надіслане депутатське звернення до Міністерства освіти і науки України. В результаті чого, за дорученням Міністерства управлінням освіти і науки Сумської облдержадміністрації було вивчено питання організації медичного обслуговування учнів Буринської школи. 
  І вже з 1 вересня 2013 року у Буринській спеціалізованій школі I-III ступенів № 1 передбачено введення посади медичної сестри.
  «Я дуже рада, що дане питання отримало свій швидкий, а головне позитивний результат. Хочу зазначити, що  раніше кожна школа мала медичний пункт у якому лікарі турбувались про здоров’я нашої молоді»,- зазначила депутат комуніст.

Буринская школа

Гoсть

два айфона, французская водичка  --- портрет настоящего симоненковца!!!!!! 

Суми

Зато судя по инфе эти два айфона не плохо помогают решать проблемы.

Суми

Опозиционер, который не платит алименты обладатель планшета

Гость555

Посада є. А оплата посади будє?

Славик

"""два айфона, французская водичка  --- портрет настоящего симоненковца!!!!!! """

Вот именно! Форменное безобразие! Ганьба и геть симоненковцам! Живут на широкую ногу, безобразники!

Народ

Опозиционер, который не платит алименты обладатель планшета

Б.... еще б об обладании штанами или часами написал, бред...

Славик

"""Б.... еще б об обладании штанами или часами написал, бред..."""

Сам ты бредишь. Штаны штанам рознь. Тем более часы! У одного за 1000 долларов всего лишь. А у другого - "фирмА" за 70 000 долларов. Есть разница?

Суми

два айфона, французская водичка  --- портрет настоящего симоненковца!!!!!! 

Б.... еще б об обладании штанами или часами написал, бред...

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 183426
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65161
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.