Заступник сумського Чмиря забороняє проводити патріотичний табір «Коловрат»

"Хрестовий похід" на патріотичну молодь.

Цікаво зараз жити, їй-Богу! Такі новини щодня,  я  мовчу про телевізор і перли високопосадовців, з яких увесь світ в шоці, та і в нас на Сумщині можна зіткнутися з вкрай неприродними ситуаціями.  Візьмемо наприклад літні заходи для молоді, здавалось би дуже потрібна, дефіцитна і достойна справа, в якій наша влада повинна всіма силами, якщо не допомагати, то принаймні не заважати ентузіастам, ентузіастам що віддано роблять цю роботу вже не перший рік. Ну й написав, «всіма силами не заважати», але смішно лише наполовину, бо  тільки в нашій державі ці слова набувають повноцінного змісту. Бачу треба внести ясність в ситуацію, яка невідома пересічним сумчанам.

Патріотичний табір «Коловрат»   Молодіжного націоналістичного конгресу,  традиція проведення якого бере свій початок в 2005 році зараз є єдиним патріотичним в області, і прохання не зводити лемет.  Знаю що ще  є , але то «патріатіческіє», а це не одне й те ж, національного змісту з них, як каже наш Гарант «як з козла …». Отже проводить небайдужа молодь захід, організація якого є насправді дуже важкою, часто невдячною справою, і що вона отримує взамін? Усвідомлення виконання важливої справи, визнання та повагу  батьків і так званого «третього сектору» - активної громадськості, журналістів, освітян. А також мало прикриту агресію з боку влади. Який це ще там патріотичний табір?? Це не ті там зібрались що люблять Україну, а не владу? А чи не той це що задає незручні запитання та критикує мудру політику партії? Ату їх!!

Вже дві наради заступника губернатора були присвячені нашому табору, які супроводжувались мозковим штурмом міліції, служби в справах неповнолітніх, спеціалістами Управління молоді та спорту, як же не допустити його проведення, або ж заборонити. І почали співробітники міліції наводити справки, опитувати в дотичних установах, таких як Центр дозвілля молоді,  дзвінки всякі, почались і т. д.  Зрозуміло що буде підключена і така структура як Сан. епідем станція, яка згідно з нашим недолугим нормативним законодавством може заборонити будь-який захід і установу, а всі її рішення відбуваються по давно обкатаній хабарно-корупційній схемі, коли вирішення питання по суті є всього-на-всього лише «ціною питання».

Один з хітів мав місце на 6 червня на «Спільному засідання комісії облдержадміністрації зі сприяння додержанню законодавства про свободу совісті та релігійні організації в області, обласної ради Церков та релігійних організацій, регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі», на якому, згідно з достовірним джерелом  Яговдик сказав приблизно таке:

«Є деякі табори, такі як «Коловрат» і «Студреспубліка», на яких деякі люди (було згадано мене), вчать нелюбити владу та боротись з міліцією. Якщо цей Бойко  кудись прийде – прошу мене повідомляти».

Я тільки за, за те щоб Ви знали чим ми займаємось, де перебуваємо. Тому, шановні друзі, допоможемо владі контролювати «оголтьєлий буржуазний націоналізм», повідомляйте особисто Ігорю Олександровичу де, коли і за чим ви мене бачили. Цікавиться ж людина. Зауважу на те, що як вірний послідовник «абсолютного зла»,  очевидно найчорніші свої справи роблю вночі, тому така інформація, особливо оперативна буде надцінною,  прохання повідомляти негайно. Якщо мене заїсть совість за свої  страшно злочинні діяння, я буду особисто телефонувати і каятись, каятись, каятись…

Ось власне і телефон:  ХХХХХХХХХ Яговдик Ігор Олександрович [color=red][size=10](Телефон убран по обоснованной просьбе владельца. telepin)[/size][/color]

Паралельно повідомлю про наступне. Ведучи постійний моніторинг молодіжної сфери міста і області назбирав достатньо багато відверто шокуючого матеріалу, що дозволить зовсім під іншим кутом зору подивитись на так зване «оздоровлення», і поставити питання, чи відповідає назва суті, можливо навіть «запустити в політ» деякі голови, не зараз так трохи пізніше. Дуже не хочеться втоптувати ім’я області в бруд, роздувати всеукраїнський скандал, але якщо дехто так наполегливо це просить…

Гость

Нічого, ще прийде час коли ми прикрасимо стовби нашого міста "голубою" черню

аркадій)

А адрессу Ігоря Олександровича можна? Я думаю, з'явиться купа бажаючих накидати йому повну скриньку звітів щодо нічних пригод пана Бойка  Big smile

Остап

Так всегда, как только начинаешь, что - то делать - сразу кричишь, что тебе все мешают. Кому ты нужен??? А то, что ты с оружием везде бегаешь и призываешь к борьбе - это правда, только кроме как с милицией тебе бороться не с кем, а это тот же народ Украины. Хочешь настоящих острых ощущений - сходи запишьсь добровольцем в армию и воюй с врагами народа!!! И хватит называть себя первым патриотом! Ты ничего еще для страны не сделал!

Гость

По-моему автор имеет ошибочное представление про военно-патриотическое воспитание. Учить молодежь любить и уважать свою страну, знать ее историю – это правильно, дать возможность физически и интеллектуально развиваться – это правильно. Это и есть патриотическое воспитание. А учить молодежь прятаться в лесах, «играть» в повстанцев, устраивать акции протеста – это называется отрабатывать американские бабки. Отработаешь плохо – получишь меньше. Вот и возмущаются в блогах…

Гость

Получается что всё что не под ними-ересь,и Коловрат и Студреспублика....

А если так переживают по этому поводу-значит мы действително чегото стоим если стали им на пути Cool

Остап

У кого на пути стали то??? Студреспублика раз в год 2 дня ито хрень! С каждым годом все хуже и хуже. Мнимые достижения - дразнить чиновников, это как ежей голым задом. Вот они и беспокояться, что молодежь фигней страдает - бухает по лесам или играет в повстанчество. А потом домой к мамкам под юбки бегут. Великие воины растут! 

Сумчанин

У "Коловраті" кожного року відпочівають багато дітей. Мої теж. Мабуть Яговдику треба зателефонувати, та запитати ЧОМУ???

ззззз

Куда ж ім, националістам, то проклятим до таких масшатобов, як у Партіі Рінгтонов! Вот "модная карта" - ето да, ето дело! А нацикі праклятиє только спаівают нашу молодежь, да по лєсам прячуться! Вєрной дорогой ідєм дорогіє товаріщі! Слава Партіі Гандонов!

Iгор

Бойко, тебе напомнить кем ты был и откуда выполз? 

Я

Бойко, тебе напомнить кем ты был и откуда выполз? 

За своєю сракою слідкуй, напомінатєль. 

Олександр Бойко

Випади, в принципі, відсторонено-недолугі, і передбачувані, крім одного - і справді, ким я був і звідки виліз? Самому цікаво стало. А табір проводиться за батьківські кошти і досить невеликі пожертви благодійників.

Взагалі я людина досить лінива, особливо щодо писати щось. Але ж ви мотивуєте.

Олександр Бойко

Очевидно в регіональних тролів робочий день закінчився? Я думав якийсь діалог буде.

Гость

Надо это запретить пусть пивко пьют да ширяются по подворотнях ато вредительством занимаются как говорил наш вождь тов. и. Сталин!

Да

Розумієте, в таборі намагаються підмінити асоціальну зв’язку «бреши-кради», що дуже культивується в суспільстві, зокрема, зацікавленими у закритті людьми (це апріорі), на громадське допоможи-і-тобі-допоможуть. Якими методами, через виховання помірного націоналіста (читай, патріота) або виховання законослухняного космополіта, то вже неважливо. Обрали перший метод, оскільки не є космополитами. От і все.

P.S. Якби це був табір сиріт, то можна було б говорити про якісь американські гранти. Американців виховання українця, що любитиме свій народ і землю, не цікавить. Скоріше, навпаки. 

Льолька

ВИбачте,що пишу багато,але..
ст.14 ЗУ "Про оздоровлення та відпочинок дітей": "наметове містечко - тимчасово діючий заклад з денним або
цілодобовим перебуванням, облаштований на спеціально відведеній
території, що відповідає санітарно-гігієнічним вимогам та нормам,
у якому здійснюється комплекс заходів, спрямованих на формування у
дітей навичок безпечної життєдіяльності, самообслуговування,
колективізму"Постанова КМУ від 28.01.2009 №41 Про затвердження
Державної цільової соціальної програми
"Молодь України" на 2009-2015 роки"підвищити рівень громадської активності та патріотичної
свідомості молоді, створити морально-етичні засади для її
всебічного розвитку","підтримка (скаутсько) заходах з руху"
це стислий перелік витягів із законодавчих актів України.Скажіть,чи варто звонити пану Яговдику та сказати,що пан Бойко діє в межах законодавтсва?
Щодо відмиву американського бабла:краще відмивати американське бабло на виховання.відпочинок а оздоровлення наших дітей,ніж розподіляти бюджетні кошти виділені в обласному бюджеті на конкурс НГО таким чином,що майже чверть із них виділяється одній конкретній організації,махати за них кулаками,пригати з парашютом,грати в пейнтбол,а потім Мужньо називати це військовим патріотизмом.
Щодо "Хочешь настоящих острых ощущений - сходи запишьсь добровольцем в армию и воюй с врагами народа!!! И хватит называть себя первым патриотом! Ты ничего еще для страны не сделал!",то спробуйте організувати хочаб 2 дітей,повести їх в похід.навчити самовиживанню,розповісти їм цікаво про історію країни,навчити українських пісень,традицій так,щоб настпного року ці діти знову прийшли до вас і привели за собою друзів.А пан Бойко таких дітей вивів,згуртував,навчив уже тисячами.Хоча можливо Ви мали на увазі не нашу країну,а саме "страну"...

Свого часу Сумщина позитивно греміла по всій Україні своєю іновацією - наметовими таборами, а зараз виявляється ці табори вчать "не любить власть"
Ну дякувати Богу,не владою єдиною,як то кажуть.Саша,так тримати!!!Ти молодець!!Ти вірно робиш вірну справу!!!

Юстас

Щодо відмиву американського бабла:краще відмивати американське бабло на виховання.відпочинок а оздоровлення наших дітей,

ну да на их бабки под их дудку. Бойко-му*ак хай виховує дітей десь під Львівом-там ще і схрони залишилися. А їх місторозташування тобі передадуть старші амеріканські товарищи. Связной у них ІванЮщенко, погоняло-"архіваріус".  Big smile

А.Б.

Ужас, сколько тролей Регионалам подлизывают, видать за ставку.

А эти лагеря реально очень хорошая идея которая построена чистом интузиазме. Слышать про Американские деньги это даже не смешно, а грустно за тупость наших людей.

В этих лагерях дети проводят вренмя на свежем воздухе, физичиски развиваються и самое главное МОРАЛЬНО. Здесь воспитывают настоящик ЛЮДЕЙ, а регионаловскаие проэкты нацелены только на растление, спаивание и заработок бабла на тех же детях (я Модную Карту имею ввиду).

Регионалы уже не только взрослых патриотов бояться а уже и от детей шарахаються )))). Полностью соответствуют своему лидеру.

Гость

я так понимаю что нынешняя власть нас тупо хотят сдать россии, но, ребята, хрен у вас что получится. смотрите чтобы эмигрировать туда не пришлось. Слава Украине!

аркадій)

Хай не надіються на еміграцію. Ніхто не втече!

ЗА чистоту!

Придет время когда мы всех профашистских нациков к стенке поставим. Слава Украине!

гость

Слава Украине!

нациков на кол. медуну- оселедесь,хай йому гресь

В этих лагерях дети проводят вренмя на свежем воздухе, физичиски развиваються и самое главное МОРАЛЬНО

ну що скажіть мені добродії можуть отприски фашистких недобитків морального развивати як що вони сами морально деградовані особі. Ведь з вуст ПР жодного заклику до бендерівців не чутно, а вони воняють що за Урал чутно. Як що бендерівці запне рота про якусь окупацію росіян- все у країні буде добре. 

гость

я так понимаю что нынешняя власть нас тупо хотят сдать россии,

пипец, бред. ты не прав нас не тупо хотят,а остро.  Laughing out loud

Гость

100% в "Каловраті" будуть промивати мозок дітям ультраправими ідеями. І так вже маса дітей кидають "зігу" і фапають на гітлера...

Льолька

"ну що скажіть мені добродії можуть отприски фашистких недобитків морального развивати як що вони сами морально деградовані особі. Ведь з вуст ПР жодного заклику до бендерівців не чутно, а вони воняють що за Урал чутно. Як що бендерівці запне рота про якусь окупацію росіян- все у країні буде добре"

Ну по-перше,ці як Ви кажете "отприски..." можуть навчити Вас грамотно писати державною мовою,по-друге,навчать Вас та Ваших дітей,що "бАндерівці" - це не матюк,а характеристика людини,яка є патріотом УКРАЇНИ,що вболіває і бореться за її незалежність,по-третє,вивчіть історію України ретельніше,можливо хоча б щось дійде до свідомості.

Ну а зрештою,у статті йде мова про заборону табору для ДІТЕЙ!!!!Хіба можуть в даному випадку існувати якісь ще думки,окрім тої,що те що для ДІТЕЙ (та ще й не за бюджетні кошти)-те треба захищати і допомагати.

а ще цікаво-чому людей не хвилює те.що влада порушує,не діє в межах законодавства???

Льолька

Приходить дитинка до тата-регіонала й говорить:

-Папа,я хочу в лагерь "Коловрат",мои одноклассники едут туда уже 5 год подряд,говорят там интересно.палатки,костры,лес,байдарки.Песни поют украинские

-Нет сынок,тебе в такой лагерь нельзя,его проводит националист-Бойко

-а кто такой националист?

-ну....э...у...враг,одним словом,которого на кол сажать надо

Син,будучі сучасною дитиною,набирає в google "націоналізм",читає

"Націоналі́зм (фр. nationalisme) — ідеологія і напрямок політики, базовим принципом яких є теза про цінність нації як вищої форми суспільної єдності і її первинності в державотворчому процесі. Як політичний рух, націоналізм прагне до відстоювання інтересів національної спільноти у відносинах з державною владою.

У своїй основі націоналізм проповідує вірність і відданість своїй нації, політичну незалежність і роботу на благо власного народу, об'єднання національної самосвідомості для практичної захисту умов життя нації, її території проживання, економічних ресурсів та духовних цінностей. Він спирається на національне почуття, яке споріднене патріотизму"

Хлопець робить висновок:"вірність і відданість своїй нації,робота на благо народу-націоналізм,той хто його пропагує-націоналіст,націоналіст-ворог"

Отак і росте підростаюче покоління....сумно

Олександр Бойко

Не беріть дурного в голову. Який націоналізм, яке промивання? Діти вчаться зібраності і ГІДНОСТІ, а останнє для нашої гнилої влади найменш бажане. 

Там хтось за "зігу" заскавчав? А чи відомо вам що я пообіцяв ламати в Сумах руку всім хто її кидатиме? Повторюю це публічно.

У нас за роки побувало і чимало дітей, в т. ч.  громадських діячів, держчиновників, і чомусь вони знову їдуть. 

Олександр Бойко

А головному адепту віри в промивання мозку пропоную погостювати кілька днів, може в нього самого лайно з голови вимиється.

Гость

Правильно пусть берут по модной карте и идут в Молодь Сумщини Laughing out loud :D Laughing out loud

Гость

Бойко, а слабо тебе организовать своих ребят на митинг против бездействия милиции по отношению к гонщикам , устроивших недавно аварию, в которой дети пострадали? Очень многие подтянуться, и молодежь и люди по старше, тут многим уже надоели эти мажоры, сбивающие людей

artyukh

Мені видаєьться, що потрібно розрізняти головне і головніше. Погодьтся, що регіанальні гопники при владі - це все таки головніше, ніж оті мажори. А тому я б запропонував Бойку, навіть  через "не можу", спробувати  доводити до кінця свій проект.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 179926
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65046
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.