Цікаво зараз жити, їй-Богу! Такі новини щодня, я мовчу про телевізор і перли високопосадовців, з яких увесь світ в шоці, та і в нас на Сумщині можна зіткнутися з вкрай неприродними ситуаціями. Візьмемо наприклад літні заходи для молоді, здавалось би дуже потрібна, дефіцитна і достойна справа, в якій наша влада повинна всіма силами, якщо не допомагати, то принаймні не заважати ентузіастам, ентузіастам що віддано роблять цю роботу вже не перший рік. Ну й написав, «всіма силами не заважати», але смішно лише наполовину, бо тільки в нашій державі ці слова набувають повноцінного змісту. Бачу треба внести ясність в ситуацію, яка невідома пересічним сумчанам.
Патріотичний табір «Коловрат» Молодіжного націоналістичного конгресу, традиція проведення якого бере свій початок в 2005 році зараз є єдиним патріотичним в області, і прохання не зводити лемет. Знаю що ще є , але то «патріатіческіє», а це не одне й те ж, національного змісту з них, як каже наш Гарант «як з козла …». Отже проводить небайдужа молодь захід, організація якого є насправді дуже важкою, часто невдячною справою, і що вона отримує взамін? Усвідомлення виконання важливої справи, визнання та повагу батьків і так званого «третього сектору» - активної громадськості, журналістів, освітян. А також мало прикриту агресію з боку влади. Який це ще там патріотичний табір?? Це не ті там зібрались що люблять Україну, а не владу? А чи не той це що задає незручні запитання та критикує мудру політику партії? Ату їх!!
Вже дві наради заступника губернатора були присвячені нашому табору, які супроводжувались мозковим штурмом міліції, служби в справах неповнолітніх, спеціалістами Управління молоді та спорту, як же не допустити його проведення, або ж заборонити. І почали співробітники міліції наводити справки, опитувати в дотичних установах, таких як Центр дозвілля молоді, дзвінки всякі, почались і т. д. Зрозуміло що буде підключена і така структура як Сан. епідем станція, яка згідно з нашим недолугим нормативним законодавством може заборонити будь-який захід і установу, а всі її рішення відбуваються по давно обкатаній хабарно-корупційній схемі, коли вирішення питання по суті є всього-на-всього лише «ціною питання».
Один з хітів мав місце на 6 червня на «Спільному засідання комісії облдержадміністрації зі сприяння додержанню законодавства про свободу совісті та релігійні організації в області, обласної ради Церков та релігійних організацій, регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі», на якому, згідно з достовірним джерелом Яговдик сказав приблизно таке:
«Є деякі табори, такі як «Коловрат» і «Студреспубліка», на яких деякі люди (було згадано мене), вчать нелюбити владу та боротись з міліцією. Якщо цей Бойко кудись прийде – прошу мене повідомляти».
Я тільки за, за те щоб Ви знали чим ми займаємось, де перебуваємо. Тому, шановні друзі, допоможемо владі контролювати «оголтьєлий буржуазний націоналізм», повідомляйте особисто Ігорю Олександровичу де, коли і за чим ви мене бачили. Цікавиться ж людина. Зауважу на те, що як вірний послідовник «абсолютного зла», очевидно найчорніші свої справи роблю вночі, тому така інформація, особливо оперативна буде надцінною, прохання повідомляти негайно. Якщо мене заїсть совість за свої страшно злочинні діяння, я буду особисто телефонувати і каятись, каятись, каятись…
Ось власне і телефон: ХХХХХХХХХ Яговдик Ігор Олександрович [color=red][size=10](Телефон убран по обоснованной просьбе владельца. telepin)[/size][/color]
Паралельно повідомлю про наступне. Ведучи постійний моніторинг молодіжної сфери міста і області назбирав достатньо багато відверто шокуючого матеріалу, що дозволить зовсім під іншим кутом зору подивитись на так зване «оздоровлення», і поставити питання, чи відповідає назва суті, можливо навіть «запустити в політ» деякі голови, не зараз так трохи пізніше. Дуже не хочеться втоптувати ім’я області в бруд, роздувати всеукраїнський скандал, але якщо дехто так наполегливо це просить…
Всего тем на форумах 179971
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65049
Последний зарегистрированный пользователь beredis
гость
ваша державна мова уже давно превратилась в суджик украинського, венгерского и польского языков. истинная украинськая мова это язык средней полосы украины. Многие истинные украинцы уже не понимают смысл ваших так званых украинских слов. Многие из них это смесь западноукраинского и польского помета которые к ИСТИНОЙ Украине ничего не имеют. И вы фашиские отпрыски пропогандируете и насаждаете этот путь развития страны. Поверьте что разлад в отдельно взятом государстве выгоден только тем кто это финансирует.
Да
Як вже дістали "знавці" походження і розвитку сучасної української. Ви лінгвіст? Чи під враженням від нещодавнього перечитування Олеся Бузини? Фошисти... Клініка, вибачте.
прихильник
вопрос: а місцевий перукарь теж буде усіх стригли АЙ-ЛЯ БОЙКО. прикольно.
Гость
Petlyura- неадекват,что ли?
От мажоров гибнут люди и дети.
А от Чмыря с его замами еще никто не умер
ПУтляра
вопрос конечно реторический, но похоже на то
гость
в прошлый раз мой знакомый отправил туда ребенка, так эти придурки уговорили его сделать оселедесь (ефект толпы, что бы не было стыдно) потом бедный ребенок их материл за это после приезда. И действительно сам видел выглядел шо ПРИДУРОК. где то глубоко в душе мне жаль этих горе патриотов, помоему они все обиженные богом люди. Слава Украине!!!!!
Гость
"Бойко, а слабо тебе организовать своих ребят на митинг против бездействия милиции по отношению к гонщикам , устроивших недавно аварию, в которой дети пострадали? Очень многие подтянуться, и молодежь и люди по старше, тут многим уже надоели эти мажоры, сбивающие людей"
-Зассыт!
гость
а зачем там же не пахнет "патриотизмом" и за єто америкоси не заплатят
гость
америкоси платят доллары их цель розвалить СССР.Как один встанем на защиту нашей соц. Отчизны.Свободу Анжеле ДЕВИС!!!!
Бойко
Шановні, не бризжіть слюною.
Щодо міліції і мажорів. Не повірите, але вгору ніколи глянути за підготовкою до табору, дізнався про це від вас, зараз читаю, але щось робити вже немає можливості.
А взагалі ми приймали участь в акціях з приводу вбивства Олексія Ходакова,
допомагали в юридичному супроводі і організації громадянської кампанії сім"ї Розмаїтих. http://www.k-z.com.ua/proisshestviya/21224-u-sumakh-militsiya-napala-na-gromadyan
І взагалі професійна правозахисна діяльність це той напрямок, яким недавно почали займатись.
гость
Видел несколько раз этого чубатого горе-патриота.Мое впечатление-смешон,жалок,классический пример неудачника,наверняка и бабы не любят,отсюда комплексы и преувеличенное внимание к собственной персоне.Такие никогда не становятся вождями и лидерами,даже среди детей.Так что пусть бегает по лесам-никому он и на фиг не нужен.
гость
Молодец!Хорошим делом занимается.За ними, будущее Украины.А шипение из склепов сталинистов скоро закончится.,
гость
сейчас мы в Ж а с этим будующим будем в глубокой Ж
Гость
Довелося якось мені відвідати такий табір (під Миропіллям) у складі делегації від влади (фотографував для газети) 3-4 роки тому.. одразу в очі кинулося, що під прапором ОУН-УПА (на одному рівні з державним)стоял а дівчинка на палючому сонці.. на мої питання вона відказувала - мовляв, їй заборонено розмовляти, а стояти на такому "караулі" ще три години...
Туди-сюди навколо мене постійно бігали "вожаті" - дужі хлопці у "хакі" та берцях... та роздавали "наряди" дітям, коли я підходив до них з питаннями...
Багато ще чого міг би розповісти, негативних вражень лишилося безліч з тої поїздки... і про команду "Збір!" якщо не встигаєш на нього за 10 секунд - всі приймають позу і "упор льожа" поки останній не підбіжить де б він не був.. про "голодні дні" коли нічого не можна їсти крім скибочки чорного хліба та води! Бачив 2 дівчат, шо ходили с прив»язаними до ніг порожніми [censored]шанка ми від коцерви(так мали ходити 3дні) - то вони в "голодний день" насмілилися перекусити бо дуже зголодніли...
....бачів і як прощався з табірними друзями хлопець, що навчався в Сумській російськомовній школі та який не міг "чисто" розмовляти українською! За те що в нього проскакували "русизми" його "попросили" з табору...
Такі націоналістичні табори, звісно, потрібно забороняти... бо це не табір відпочинку молоді, а якийсь військовий табір для терористів-муджахідів!!!
Гость
Коловрат - это самая настоящая секта, ИМХО!