Як відомо, на початку грудня з Першого національного каналу через незгоду з редакційною політикою звільнилися спеціальний кореспондент ТВО інформаційно-аналітичних програм Ігор Меделян і кореспонденти Сергій Лефтер і Ярослав Тракало. Крім того, сьогодні також стало відомо, що "з ідейних причин" журналісти звільняються також з каналів Business та "112".
Джерело: ZAXID.NET
Всего тем на форумах 183034
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65139
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Наложий
ПОЛОЖІЙ, ВІДНОШЕННЯ ДО МАЙДАНУ
Проведення майданів, масштабних заходів і кольорових революцій – річ не дешева, клопітна і затратна. Треба знайти заколотників-підбурювачів, які за гроші і "маму рідну продадуть".
Згадайте, які у 2004 році на помаранчевому майдані гроші "заробляли", "активістам" і кварти, і "чорний" нал, ось правда простим мітингувальниками як завжди – "кукіш з маслом" та обіцянки кращого життя, "чисті руки" та "лікарні майбутнього.
Американські кукловоди, як тоді, так і зазараз, коштів не жалкують, нав’язують свою демократію усюди через таких як Катерина Ющенко. Між іншим ця розвідниця (або офіційна дружина Ющенка, кому як краще) після виконання завдання вже повернулась до Штатів і мабуть не з пустими кишенями, а руки звісно з совістю так і залишились "чистими".
От і Євген Положій, славнозвісний поет-письменник, відомий журналіст і сим патик "американської політики", нещодавно повернувся з м.Києва, отримавши від іноземних "братів" з самої "демократичної країни" настанови та чималі гроші для підтримання і роздмухування хвилі протестів в Україні. Їм це вигідно на всі 100%, бо стабільність в Україні явно не входить в стратегічні плани "американських яструбов".
Тільки не зовсім того вони вибрали.
Положій, імітуючи палку підтримку ідей "майдану" та активну боротьбу за відміну скандальнозвісних законів, прийнятих ВРУ 16 січня п.р., в цілях економії отриманих коштів залучив до лав протестувальників майже весь колектив "Панорами" та домовився з опозиціонерами про підтримку протестної діяльності представників "четвердої влади" на Сумщині.
При цьому, доцільність проведення протестних заходів "оракул місцевого розливу" Є. Положій пояснив виключно необхідністю відстоювання прав і свобод журналістів, скромно (дуже скромний пан Євген) не говорячи про те, що він особисто бореться далеко не безкоштовно.
Але, звісно, що тут скажеш, йому ж бідолашному і будинок треба добудовувати, і діточок піднімати, і у вільний від боротьби час, по "закордонам клятим" подорожувати.
Суть одна - забрав Положій гроші собі, а журналісти, в першу чергу його газети, і так звикли працювати "за копеешные гонорары", і безкоштовно поборються. Головне ж ідея.
І на останок коротенький але повчальний анекдот:
"Євген Положій – чесний революціонер і журналіст"
L
У Положия наверное самый шикарный дом в Сумах ?
І діточок ніхто крім нього не піднімає ? Так ?
Ну а за кордон тільки він іздить - всі інші - невиіздні !
Гoсть
«Мирні» демонстранти в Сумах почали погрожувати журналістам
Вот она свобода слова по украински:
http://regionews.sumy.ua/node/26457
Гость Про все
А чого у цьому тексті не взяли у лапки й слово демонстранти? Чого взагалі не викликали міліцію для встановлення осіб? Гговорити про те, що нібито журналістам погрожують саме демонстранти є безпідставним наразі і сприймається це на тлі безчиств проти представників ЗМІ, що масово зафіксовано саме збоку правоохоронців, нічим іншим як провокацією назвати не можна.
AWASS
Журналист - Идеолог общества, помогающий ему двигаться в прекрасное далеко, а журналюга - провокатор, хапающий бабло на дутых сенсациях, которые вводят общество в ступор. А теперь через эту формулировку посмотрите на наши СМИ и сразу все станет на свои места
VOX POPULI
Канал "112" против "Громадське ТВ" кто кого. Канал "112" (типа НЕЗАВИСИМЫЙ) - самая дорогая аппаратура, новомодная баГАтая студия, и "типа рейтинговые" ведущие - И ШО ??? Канал "Громадське ТВ" - ни дорогой аппаратуры, студия, чуть лучше чем у сумского ртс =))), а рейтинги дают такие, что многие "рейтинговые" укр. кАНАЛЫ позавидуют. =))) куда там каналу бизнессс =))) .. УЧИТЕСЬ ртс и академ тв...=))))![Smile Smile](https://dancor.sumy.ua/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/smile.png)
VOX POPULI
"AWASS ...а журналюга - провокатор, хапающий бабло на дутых сенсациях, которые вводят общество в ступор... " да-да, вот посмотрите на сумские сми...=)))) сплошные ЖУРНАЛЮГИ...=)))
Deflepard
Чергова провокація Положіяhttp://www.gorod.sumy.ua/blogs/Freelancer_Sumy_1734.html
На офіційному сайті газети "Панорама" оприлюднене звернення до сумської громади письменника і журналіста Є.Положія, в якому той, фактично, звинувачує владу в організації переслідування його та його сім'ї за участь у акціях протесту сумського "євромайдану".
При цьому, оприлюднення вказаного звернення співпадає із зникненням Є.Положія із орбіти сумського інформаційного простору. На його офіційній сторінці у facebook взагалі відсутні повідомлення, які раніше публікувались Є.Положієм щогодинно. Це ж треба так заховатись, що навіть доступу до інтернету немає.
Але Євген Положій окрім провокаційних статей відомий різними провокаційними витівками та провокаціями, особливо у той момент коли є слушна нагода пропіаритись.
В цьому контексті спадають на згадку декілька випадків його спланованих та неймовірно розпіарених вибриків для ескалації ситуації в регіоні під час минулих виборчих кампаній. Це "фірмовий" стиль Положія. Євген майстер дезінформації.
Те що Положій пише про те, що на нього хтось тисне без всякої конкретики – це мильний пузир, "чорний піар", або зараз модно казати – ПРОВОКАЦІЯ.
Цілком ймовірно, що майстер модного жанру "Провокація" Є. Положій сидить в даний час десь на теплій дачі, попиває коньяк та насолоджується своїм "брехливим" піар-творінням.
Проте необхідно підкреслити – зараз не час для введення людей в оману. Україна дещо схожа на бомбу призупиненої дії.
А Положій ходить навколо неї та бавиться з сірниками!
Дивним чином демарш Положія співпав співпала з акцією протесту журналістів біля приміщення ВР України в м. Київ 28.01.2014 р. проти перешкоджання владних структур українським мас-медіа в виконання покладених на них обов’язків.
Пан Євген мабуть пригадав славні часи співпраці з міським головою Володимиром Омельченком, в ході якого він отримував фінансові дивіденди за інформаційну підтримку останнього і про що він соромливо замовчує.
Дай Бог терпіння дружині та близьким Є. Положія, які мимоволі втягнуті у капризні пар-кампанії цього відомого журналіста.
Пройде час і всі Сумчани зрозуміють, що Євген Положій, майстер журналістської справи, зовсім не герой нашого часу, а звичайнісінький провокатор, який бавиться з почуттями і переконаннями людей, серед яких журналісти його видання та члени родини!
Гость L
ТЕКСТ - УНИВЕРСАЛЬНЫЙ : ЕСЛИ ПОМЕНЯТЬ Фамилию ПОЛОЖИЙ на минаев !
Гость 55
Я прочитал ваш ник как ДЕФЛОРАТОР ? Это правильно ?
так к слову
Ого как активизировались виртуальные титушки!! Что, завтра-послезавтра зарплату обещали?
так к слову
Нет! Дефлорируемый!
AWASS
Знаешь, о чем поешь. Так чего зависть съедает?
так к слову
Не, не знаю,- потому и спрашиваю. Напрягите умишко и поймете смысл вопроса. А ваш ответ я расцениваю как ответ одного из виртутитушки. Поздравляю. Одно нашлось и смердит.
AWASS
Я, на этом форуме уже лет 10 разговариваю, а вот СМЕРДЯЩИЕ и других своим говном желают обмазать. Тебе что легче, когда ты кому то говно подкладываешь?
VOX POPULI
awass! в тебе столько же ГЛУПОСТИ, сколько ЗВЕЗД на НЕБЕ...![Smile Smile](https://dancor.sumy.ua/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/smile.png)
AWASS
А я разве когда говорил, что то обратное? Я НА ЭТОМ ФОРУМЕ СЕБЯ КОРРПЕКТИРУЮ, а ты что делаешь?
VOX POPULI
Самокритичная...=)))
:bigsmile:
так к слову
А чего это вы ко всем на "ты"? Титушка проглядывает? Лакмус, так сказать. Не надо нервничать. Работайте спокойно. Мы все все понимаем. Кто как умеет, тот так и зарабатывает, насколтко, правда, совесть позволяет. Никто не мерится годами, проведенными на форуме этой газеты. От количества постов глупость не перестает быть глупостью. Не все обязаны восхищаться вашим словоблудием. А уж когда переходите на свою почву (говно и тд), вам и равных нет.
AWASS
Ты, это НОРМАЛЬНАЯ форма ОБЩЕНИЯ "ЗРИ В КОРЕНЬ", но если не зришь, то я титушка. Хотя титушок кто придумал, не такие ли люди, которые и меня к ним отправили? Если бы ты понял СЕБЯ, тогда ВОПРОС о понимании меня не зависал бы в твоих вопросах. Непонимание других ведет к неверию в себя, тогда откуда может взяться ДОВЕРИЕ??? Мне жаль тебя, ОСКОЛОК НЕДОВОЛЬСТВА
VOX POPULI
VOX POPULI
AWASS ты почитай сколько ты вызываешь НЕГОТИВА. Задумайся, если есть чем.![Tongue Tongue](https://dancor.sumy.ua/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/tongue.png)
AWASS
Придурок, если бы ты понимал, что каждый из ЖИВУЩИХ находится на разных ступенях своего развития, тогда бы одной гребенкой всех не греб. Я прекрасно понимаю вас, но вам меня не дано понять, так как еще НЕДОРАЗВИТЫ. Да, я это говорю ГРУБО, но для вас хамство - родной язык. Придурки, извините меня, если ума у вас хватит![Tongue Tongue](https://dancor.sumy.ua/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/tongue.png)
VOX POPULI
AWASS из того что ты пишешь, можно сделать вывод - ТЫ это яркий представитель САМОЙ НИЗШЕЙ ФОРМЫ РАЗВИТИЯ ЧЕЛОВЕКА, "КОСЯЩЕЙ" под Высокодуховного, Морального, Добродушного ЧЕЛОВЕКА. Ты точно очень далек от понятия "Вселенной" и "Вселенской Силы". Ты не развиваешся, а полностью ДЕГРАДИРУЕШЬ, и это ФАКТ. Причем с кучей личностных комплексов. Диагноз на лицо.![Wink Wink](https://dancor.sumy.ua/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/wink.png)
Гость 55
Авасс !
Вы написали : " на этом форуме я себя коррпектирую " - что означает это слово ? Вы дефлорируемый ?
ПЫ.СЫ. После стольких " комплиментов " в ваш адрес - я бы прекратил умничать
Гость L
ТАК К СЛОВУ
Это я " виртуальные титушки "?
Я пишу исключительно от себя . Откуда такой вывод ?
VOX POPULI
AWAS - псих. портрет - инфантильная девушка лет 24 , с сильно завышеной самооценкой и кучей внутренних комплексов. (возможно я и ошибаюсь), но такой портрет можно составить, если прочитать все статьи и коментарии данного субъекта.
:) ![Smile Smile](https://dancor.sumy.ua/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/smile.png)
P.S. без обид...
AWASS
Я с вами полностью согласен. Скотство проявляется в невежестве и хамстве, а далее к чему воздух сотрясать? Мир в моей душе Я создал, а ненависть вашей души просматривается. К чему дерьмом кидаться? К сожалению, я имею то, что вы и понять не способны, но это не моя беда, а ваша
VOX POPULI
VOX POPULI
Не я ошибся AWASS, вам не 24, а 12 лет =))))))))))