Блоги

Сумчани привітали Юлю з днем народження

Сьогодні у Юлії Тимошенко день народження! Ми привітали Юлю квітами та теплими словами. Опівдні біля Центральної клінічної лікарні Укрзалізниці у Харкові, де лікується Юля, зібралися разом усі опозиціонери: лідери опозиційних партій, народні депутати, у тому числі й від Сумщини, громадські діячі, журналісти… Прийшли чи приїхали всі, кому небайдужа доля Юлі та України. Загалом було кілька тисяч людей з усіх куточків країни.

Це вже другий рік поспіль колишній прем’єр-міністр України, лідер ВО «Батьківщина» святкує свій день народження в ув’язненні. Щиро сподіваємось і бажаємо, щоб усі наступні проходили на волі, в колі сім’ї та друзів. А також бажаємо здоров’я й сили витримати репресії влади та повернутися до народу України.

Ми знаємо, що Юлю не зламати й не залякати. Своїм незламним духом вона надихає нас на боротьбу проти режиму, на боротьбу за майбутнє наших дітей. Ми віримо, що справедливість візьме гору і Юля буде на волі! 

Комментарии

Гость

 С каких пор ты стал таким приверженцем Юли,,,,и какое отношегие ты вообще имеешь к ней???? До выборов сидел и молчал!! А то что ты под ее брендом пролез в Раду---мы знаем! Помнишь местные выборы----сколько ты тогда набрал без Юли,,,,???А мы помним!!! И ты уже сменил тональность по поводу ЕЕ освобождения-----ті обещал ее ОСВОБОДИТЬ!!!!!!!!!!!!! А теперь только ВIРИШ i СПОДIВАЄШСЯ  ????  Ну ты и ИЕЗУИТ!!!!!!!!!!

Гость

А ти до кого маєш відношення,  до Сідельника, чи може до Єпіфанова з Клочком, а може до Пєті Гученко, або до Мотречки, яка під час виборів збагатилася, працюючі технічним кандидатом? Cool

сумчатый

ТАК! и запишем в ТУРМЕ НЕ СИДЕЛА - два рака провалялась в кровати Party

косит чтоб заработать инвалидность, видать в нужном месте головкой вдарилась Party

Гость

та шо вы гоните!!!! медуница- еще себя покажет бо ему просто все заважают 

сумчатый

За Медунка и СВОБОДУ сучане голосовали только чтоб подосрать евнухам хана Ахмета, а он сам и его ВОНУчка сумчатым  наххх не впали. Big smile

Гость

список "нардепів від Сумщини", які "вітали Юлю" - в студію!

Волкова і Купрейчик не пропонувати, вони - за кордоном Big smile

Гость

МЕДУНИЦА!!! ОСВОБОДИ ЮЛЮ___ТЫ ОБЕЩАЛ!Твои слова как попадешь в Раду--сразу освободишь ЮЛЮ.  Ты попал---а ВОНА сидит.Ты же обещал--или ЗБРЕХАВ????

глас НАРОДА

Ой держите меря семеро! От доли Юли Laughing out loud зависит судьба Украины?!

Как интелигэнтну женщину её конечно жалко! Ей бы в камеру несколько сотен чинушь мародёров Нэньки - тогда справедливо, а так .. шо ж на одной бабёхе воду возить. Ей с Ляшко театр одного актёра давно пора было открыть и играть там всеми своими единобрэхунами - аншлагам не было б конца и краю, за то на воле! Эх, Мошенница, шо ж ты так просчиталась с Березовским и Лазаренко - не допомогли в нужный час, а теперь и сами стриженые.

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Дикий робот (Кріс Сандерс, 2024)
Дикий робот (Кріс Сандерс, 2024)
Кино Кінопалац "Дружба"
10.30; 12.15
Код «Чорна канарка» (Пʼєр Морель, 2024)
Код «Чорна канарка» (Пʼєр Морель, 2024)
Кино Кінопалац "Дружба"
16.30
Усміхайся 2 (Паркер Фінн, 2024)
Усміхайся 2 (Паркер Фінн, 2024)
Кино Кінопалац "Дружба"
20.00
Земля після (Фредерік Жорден, 2024)
Земля після (Фредерік Жорден, 2024)
Кино Кінопалац "Дружба"
18.25
Хижий ліс (Александр Ажа, 2024)
Хижий ліс (Александр Ажа, 2024)
Кино Планета Кіно
10.20

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.