Євротур: сімейні канікули (Лоранс Арне, 2024)

Людо (Дені Бун) та Жюстін (Лоранс Арне) нещодавно одружились і хочуть провести відпустку разом. Вони поїдуть атлантичним узбережжям Європи, зупиняючись у наймальовничіших місцинах. Така подорож – чудова нагода зблизити їхніх синів від попередніх стосунків. 246

Обидва хлопчики скептично налаштовані, однак довга дорога має загладити гострі кути у стосунках новоспечених братів. Все йде не так, як запланували батьки. Але потроху з цього хаосу народився справжній музичний гурт, де кожному з членів родини знайшлося своє місце.

Комедія «Євротур: сімейні канікули» це не просто роуд-муві про сімейні цінності. Над створенням картини працювала також родина. Режисеркою, співавторкою сценарію та виконавицею головної ролі стала Лоранс Арне. Її партнер Дені Бун виконав головну роль. Пара неодноразово втілювала на екрані сімейні пари, так сталося і цього разу. Основні зйомки проходили у п’яти різних комунах атлантичного узбережжя Франції.

В ролях: Лоранс Арне, Дені Бун , Оскар Копп, Яннік Шуара, Фердінандо Редулу.


Где и когда

Планета Кіно

С 27.06.2024 по 03.07.2024.  Время: 13.30

view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.