Сводка происшествий и преступлений за 10.05 - 16.05.2004г.

За прошедшую неделю дежурной частью УМВД зарегистрировано 175 сообщений о преступлениях, раскрыто 137. Из них в областном центре зарегистрировано 41, раскрыто 18.

За прошедшую неделю дежурной частью УМВД зарегистрировано 175 сообщений о преступлениях, раскрыто 137. Из них в областном центре зарегистрировано 41, раскрыто 18.

Зокрема, розкрито 3 тяжких тілесних ушкодження що спричинили смерть, 3 пограбування, 4 злочини у сфері економіки, 22 злочини пов'язані з наркотиками, 5 вилучень незаконної зброї, боєзапасів. Розкрито 51 раніше зареєстрований злочин.

Надійшло 7 повідомлень про безвісти зниклих людей, розшукано 3 особи.

На дорогах області сталось 16 ДТП, 5 людей загинуло. В нетверезому стані за кермом виявлено 235 водіїв.

16.05.04

П'яна бійка між двома мешканцями м.Ромни закінчилась госпіталізацією одного із них. Після застілля чоловіки почали з'ясовувати стосунки і 53-річний чоловік заподіяв ножового поранення в живіт 39-річному приятелю. Підозрюваний затриманий.

Вночі з гаража мешканки Конотопа невідомі викрали автомобіль. Злодії відігнули металеві двері та заволоділи автомобілем ВАЗ-21099. Вдень авто було помічене співробітниками окремої роти ДПС ДАІ поблизу с. Верхня Сироватка Сумського району. Під час операції із затримання міліціонерам довелось застосувати зброю для зупинки автомашини, кулі пошкодили заднє колесо. В автомашині знаходились двоє мешканців Конотопа та сумчанин, які наразі затримані. Підозрювані перевіряються на причетність до інших злочинів.

В ході операції «Мак-2004» в Глухові затриманий 20-річний студент під час збуту 97 грамів маріхуани.

Вдень 15 травня в районі зупинки «Аеропорт» у Сумах автомобілем ВАЗ-2101 смертельно травмований водій маршрутного таксі. 29-річний чоловік від отриманих травм помер наступної доби в реанімації обласної лікарні. Обставини пригоди встановлюються.

15.05.04

Трьох сумчан затримано за підозрою у пограбуванні квартири на вулиці Лебединській. Злодії відібрали у 22-річної господарки телевізор. Грабіжників затримали співробітники державної служби охорони.

Двоє мешканців с. Михайлівка Лебединського району вчинили між собою бійку на грунті неприязних відносин, під час якої 23-річний чоловік заподіяв сокирою поранення голови 18-річному юнакові. Проводиться розслідування.

У раніше судимого мешканця Глухова міліцією вилучено гвинтівку часів війни. А у 65-річного пенсіонера із с. Роща Путивльського району виявлений саморобний пістолет під малокаліберні набої.

О 20.00 на вул. Луговій у Сумах невідомий чоловік відібрав велосипед у 11-річного школяра. А о 19.00 в районі зупинки «9 мікрорайон» грабіжник відібрав мобільний у 21-річної жінки. Вживаються заходи розшуку.

О 23.00 на вул. Металургів автомобілем таксі «Деу» був збитий пішохід. 47-річний сумчанин від важких травм загинув на місці пригоди. Обставини ДТП встановлюються.

14.05.04

В Ямпільській райлікарні від травми голови помер 87-річний пенсіонер, якого побив 52-річний чоловік хворий на шизофренію. Проводиться перевірка.

Більше ніж на 1 тисячу гривень викрав продуктів харчування 49-річний мешканець с. Ольшана Недригайлівського району. 10 травня злодій через вікно заліз до місцевого магазину. Частину викраденого вилучено під час обшуку у підозрюваного.

У 51-річного мешканця Путивльського району вилучено пневматичну гвинтівку з розточеним стволом. А у сумського пенсіонера виявлені набої калібру 7,62 мм у кількості 40 штук. За незаконне зберігання боєзапасів порушено кримінальну справу.

В лісному масиві на околиці Охтирки виявлено врізку в газопровід Охтирської ТЕЦ. За підозрою у крадіжці газоконденсату затримані двоє мешканців с. Чернетчина. Чоловіками заподіяно збитків на суму майже 2 тисячі гривень.

На перехресті вулиць Воєводіна та Менжинського у Сумах вантажівка ЗІЛ збила велосипедиста. 42-річний чоловік зазнав травми голови. А на перехресті вулиць Роменська та Баумана розбився мотоцикліст. 19-річний сумчанин не впорався з кермом «Яви». Потерпілий зазнав струсу мозку, перелому плеча.

13.05.04

63-річний мешканець с. Черепівка Буринського району підозрюється у заподіянні смертельного поранення своєму синові. 34-річний чоловік помер від втрати крові та крововиливу через травму голови. Під час раптово виниклої сварки батько вхопив сокиру і вдарив сина по голові. Знаряддя злочину вилучене, порушено кримінальну справу.

А в Кролевецькій райлікарні померла 55-річна жінка, яку напередодні доставили з дому, де її побив зять. У потерпілої були не лише травми голови, про що повідомлялось раніше, а й ушкодження внутрішніх органів, що спричинило гостру втрату крові. Порушено кримінальну справу.

В Серединобуді арештували 27-річну жінку за підозрою у злочині. Під час розпивання спиртного між нею та 21-річним чоловіком сталась сварка. Жінка вхопила ніж та двічі вдарила опонента в живіт. Потерпілий знаходиться у районній лікарні.

В ході операції «Урожай» в Лебединському районі у двох мешканців с. Малий Вистороп вилучено 250 кг мінеральних добрив, викрадених ними з поля місцевого товариства.

Міліцією Сумського райвідділу затримані дачні крадії. Вночі в кооперативі «Плодоовочевик» 38-річний мешканець с. Червоне та неповнолітній сумчанин обікрали будинок мешканця обласного центру. Злодії викрали алюмінієвий посуд, господарчий інвентар, особисті речі. Перевіряються на причетність до інших крадіжок.

О 15.40 в міському парку невідомий чоловік пограбував 20-річну сумчанку. Злодій вирвав з рук сумочку з телефоном, паспортом та 25 гривнями. Вживаються заходи розшуку грабіжника.

В районі безіменного озера, що напроти будинку № 36 по вул. Черепіна у Сумах, люди знайшли плід дитини у віці приблизно 4-5 місяців. Судово-медична експертиза встановлює причину смерті, а міліція розшукує жінку, яка в такий спосіб вирішила позбутись дитини.

О 13.30 в Білопіллі сталась автопригода. «Камаз» із Сум виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся одразу з трьома легковиками. В аварії водій Москвича-2140 загинув на місці, водій Москвича-412 зазнав струсу мозку. Технічних пошкоджень зазнав ВАЗ-21213 з Бурині. Ймовірно, що водій вантажівки не впорався з кермом машини. Обставини пригоди встановлюються.

12.05.04

Вуличного грабіжника затримали у Охтирці. 10 травня 21-річний чоловік в під'їзді будинку силоміць відібрав мобільний телефон у 20-річної дівчини, який у нього було вилучено співробітниками міліції.

До Кролевецької райлікарні потрапила 55-річна жінка зі струсом мозку. У заподіяних тілесних ушкодженнях підозрюється зять потерпілої. А у Сумах були затримані двоє школярів селища Степанівка, які ще у лютому місяці поблизу 5-ї лікарні у Сумах побили 76-річну пенсіонерку.

У Лебедині відділом по боротьбі з економічною злочинністю порушено кримінальну справу за ч.1 статті 362 Кримінального кодексу України за викрадення комп'ютерної інформації. Місцевий 20-річний чоловік крав час для користування мережею Інтернет у 22-річного мешканця міста. Яких збитків заподіяв комп'ютерний злодій потерпілому, встановлює слідство. Слід зазначити, що Кримінальним кодексом передбачена відповідальність за такі злочини у вигляді штрафу від 50 до 200 неоподаткованих мінімумів або виправними роботами на строк до двох років.

В Охтирці від будинку по вулиці Київській зник ІЖ-Юпітер-5 місцевого мешканця. А у мешканця Кролевця з гаража викрали МТ-11. Мотоциклетні злодії відкрили замок підібравши ключ. Вживаються заходи розшуку.

В Конотопі під трамвай потрапив нетверезий перехожий. На вул. Виконкомівській 32-річний мешканець с. Кошари ледь не був роздавлений трамваєм. Потерпілий зазнав здавлювання правого передпліччя, госпіталізований.

11.05.04

В с. Рибальське Охтирського району знайшли вбитим 37-річного місцевого чоловіка. Міліція розшукувала його як безвісти зниклого. Чоловік 30 квітня не повернувся додому, а 12 травня тіло людини знайшли закопаним на подвір'ї односельчанина, який наразі затриманий за підозрою у вбивстві. На тілі вбитого виявили чисельні колото-рубані рани. Мотиви злочину встановлюються.

17-річного раніше судимого мешканця Глухова затримали за пограбування. У місцевого підлітка юнак відібрав мобільний телефон.

У трьох мешканців с. Рябушки Лебединського району вилучено металобрухт, який вони викрали з території місцевої тракторної бригади.

Нарядом державної служби охорони затриманий 27-річний сумчанин за підозрою у хуліганстві. 10 травня чоловік побив оператора автозаправної станції, що на вулиці Прокоф'єва. Порушено кримінальну справу.

О 7.30 ранку на 125-му кілометрі автошляху Лохвиця-Охтирка автобусом «Ікарус», що їхав з Молдови, смертельно травмовано велосипедиста. 75-річний мешканець Охтирки загинув на місці пригоди. Обставини ДТП встановлюються. А в с. Гребеніківка Тростянецького району смертельно травмований пішохід. 56-річний сумчанин потрапив під колеса ВАЗ-2101 і помер від травм в обласній лікарні.

10.05.04

Від крововиливу у мозок, що спричинила черепно-мозкова травма, померла 74-річна мешканка Шостки. 6 травня вона була госпіталізована у важкому стані до місцевої райлікарні. Смертельних травм жінці заподіяв 23-річний онук під час сварки, якого наразі затримано. Порушено кримінальну справу.

У лікарню потрапив 58-річний сумчанин, якому 22-річна дочка заподіяла ножового поранення під час сімейної сварки. Потерпілого прооперовано.

В районі дитячої лікарні по вул. Дзержинського у Сумах невідомий чоловік ошукав 14-річного школяра. Попросивши подзвонити по мобільному, шахрай зник разом з телефоном.

В результаті нещасного випадку на залізничній станції «Нижня Сироватка» загинув 70-річний сумчанин. Чоловік 9 травня по необережності потрапив під потяг «Суми-Смородино». З ампутацією лівого бедра та в стані шоку його доставили до лікарні, але за добу потерпілий помер. Обставини пригоди встановлюються.

На виїзді із Білопілля перекинувся легковик ВАЗ-2101. 22-річний чоловік не впорався з кермом машини і вона злетіла у кювет та врізалась в електроопору. Травмовані водій та 21-річна дівчина. обоє госпіталізовані.

О 17.00 на грунтовій дорозі від Ворожби до с. Шкуратівка Білопільського району розбився мотоцикл. 37-річний чоловік не впорався з кермом «Дніпра-11» і перекинувся. В автопригоді загинув 36-річний пасажир мотоцикла, мешканець Ворожби.

Центр общественных связей УМВД
view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
18
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
У Сумах пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня Конституції України
19
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
Суми. Вечірні враження
30
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022
День вишиванки - 2022

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.