Сінгапур запускає перші у світі круїзи для котів

У Сінгапурі стартували перші у світі круїзи для котів, які дозволяють власникам разом з їхніми вихованцями насолоджуватися розкішними морськими подорожами під час заходу сонця.

«Приєднайтеся до першого у світі Cat Cruise — унікального сінгапурського заходу, що святкує любов до котів. Плавайте разом зі своїм улюбленцем і створюйте незабутні спогади. Насолоджуйтесь спеціальними розвагами для котів, такими як кігтеточки, майданчики, переноски і тематичні активності. Власники можуть обідати поруч із своїми пухнастиками і отримувати радість від спільних моментів у своєму повсякденному житті. Тварини також можуть насолоджуватись гарантованим видом на океан», — повідомляють організатори Tall Ship Adventures. Про це пише nnews.com.ua з посиланням на bb.lv.

На борту судна котики можуть розслабитися в спеціально облаштованих комфортних будиночках, поки їхні господарі обідають поруч на палубі. Протягом двох з половиною годин корабель, що вміщає до 15 котячих пасажирів, пливе уздовж курортного острова Сентоза, надаючи можливість насолодитися видами на Сінгапур і феєрверками. На цьому ж судні компанія проводить круїзи для собак, але ці тварини не перетинаються з котами.

Власники кішок можуть їсти разом із своїми вихованцями за одним столом і отримувати незабутні моменти інтеграції у своє життя. Кішки мають можливість насолоджуватися ідеальним видом на океан у приватних будиночках біля столиків для домашніх тварин.

Собакам на борту подають обід із трьох страв, тоді як для котів їжу забирають додому, оскільки вибагливі котики часто відмовляються від їжі, якщо вона поза їхнім комфортом. Ціни на круїз стартують від $205.

Компанія Tall Ship Adventures, організатор круїзів, запевняє, що вона консультувалася з експертами та організаціями захисту котів для забезпечення безпеки на борту. Запобіжні заходи включають надійне закріплення котів на повідках. Крім того, тварини повинні бути вакциновані та стерилізовані перед подорожжю.

Зазначимо, що хоча коти в офісі вже не є новинкою, мати відразу десяток — це вже дещо особливе. Японська IT-компанія Qnote, яка взяла свою першу кішку Футабу в офіс у 2004 році, потім не змогла встояти перед спокусою «найняти» ще 10 котів.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

Італія шукає шляхи зменшення кількості туристів
04.09.2024 15:51

Італія шукає шляхи зменшення кількості туристів

Задля зменшення надмірної кількості відпочивальників у найвідоміших містах Італії, таких як Флоренція, Венеція та Рим, уряд країни планує підвищити туристичний...

У Греції через аномальну спеку закривають популярні туристичні локації
13.06.2024 16:18

У Греції через аномальну спеку закривають популярні туристичні локації

У Греції прогнозують аномальну спеку вже цього тижня. Зокрема, у четвер, 13 червня, очікують до +43. Щоб убезпечити туристів, найпопулярніші...

Венеція вводить плату для туристів за в'їзд
25.04.2024 13:16

Венеція вводить плату для туристів за в'їзд

Італійське місто Венеція з 26 квітня стягуватиме із туристів плату за в'їзд....

Через надмірний наплив туристів Амстердам заборонив будувати нові готелі
23.04.2024 13:20

Через надмірний наплив туристів Амстердам заборонив будувати нові готелі

Муніципалітет Нідерландів прийняв рішення не дозволяти зводити нові готелі в місті, щоб побороти надмірний наплив туристів. Дозвіл на спорудження готелю...

Литовців закликають уникати подорожей країнами, в яких багато російських туристів
19.04.2024 10:13

Литовців закликають уникати подорожей країнами, в яких багато російських туристів

Міністерство закордонних справ Литви закликало своїх громадян бути обережними під час вибору напрямків для подорожей, запропонувавши їм віддавати перевагу місцям,...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.