Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо матиме постійні проблеми зі здоров’ям після замаху

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо матиме постійні проблеми зі здоров’ям після того, як пережив скоєний на нього замах у травні. Попри те, що стан Фіцо поступово покращується, він, ймовірно, матиме проблеми з опорно-руховим апаратом.

Про це заявив віцепрем’єр та міністр оборони Словаччини Роберт Каліняк, повідомляє  Euronews. За його словами, здоров’я глави уряду країни “все ще далеке від ідеального”.

 "У рамках його регулярної реабілітації лікарі роблять все можливе, щоб переконатися, що він зможе виконувати свою роботу на повну силу, і ми наближаємося до цього”, – зазначив віцепрем’єр Словаччини., інформують Новини Ю.

Калиняк сказав, що після пережитого вогнепального поранення у живіт внутрішні органи Фіцо “не працюють так, як вони це робили, коли вам 17 або 30 років”.

Очікується, що найближчими днями Фіцо знову з’явиться на публіці, додав Калиняк, не уточнивши, буде ця поява здійснена особисто чи віртуально.

Нагадаємо: Роберт Фіцо перебуває в лікарні після того, як 15 травня озброєний чоловік випустив кілька куль у нього. Це сталося після виїзного засідання уряду в місті Гандлова, коли політик вийшов до місцевих мешканців.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

 

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.