Unicorn Schoo відкрила безоплатний доступ до освітньої платформи

В умовах повномасштабної війни більшість українських дітей не можуть навчатися повноцінно та безперервно. Приватна інноваційна школа Unicorn School ініціювала програму: безоплатний доступ до освітньої платформи Edmaps для тисяч українських учнів 1–11 класів.

Це дало змогу школярам проходити навчання дистанційно, навіть без інтернету. Проєкт реалізовано за активної підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мета — допомога учням із Харківської, Запорізької, Одеської та інших областей, де звичні форми навчання стали неможливими. Технологічна допомога необхідна для задоволення першочергових освітніх потреб, повідомляють в Міністерстві освіти та науки.

«В умовах російсько-української війни та тотальної нестабільності, коли доступ до освіти стає вкрай важким, такі проєкти відіграють важливу роль у забезпеченні наших дітей якісною освітою. Такі ініціативи дозволяють підтримувати навчальний процес», — наголосив генеральний директор директорату шкільної освіти МОН Ігор Хворостяний.

За підтримки МОН Unicorn School відкрила доступ до платформи «Edmaps» для десятків шкіл, забезпечивши приблизно 10 тисяч учнів можливістю завершити навчання. Платформа пропонує повний набір матеріалів для 5–11 класів і доступна цілодобово на різних пристроях, включаючи веб- і мобільні версії.

«Ми розуміємо важливість безперервної освіти, особливо за нинішніх умов. Наша освітня платформа «Edmaps» надає всі необхідні ресурси, щоб діти могли продовжувати навчатися навіть тоді, коли немає інтернету. Ми знаємо, що сьогодні більшість дітей не може відчувати себе в безпечному середовищі, а гейміфікація освітнього процесу дозволяє відірватися від складної реальності та зробити процес навчання цікавим та ефективним», — зазначив директор Unicorn School Володимир Страшко.

Цьогоріч Unicorn School із Edmaps увійшли до складу національної делегації на міжнародній виставці сучасних технологій Viva Technology, де презентували свою освітню платформу та досягнення української EdTech-сфери. Проєкт став важливим кроком у підтримці навчання в Україні та свідчить про значну роль приватних ініціатив у складних умовах.

Дослідження Unicorn School показують, що сучасний ігровий підхід Edmaps і механіки залучення уваги учнів стимулюють бажання вчитися, підвищуючи інтерес до навчання на 61% та успішність на 30% порівняно з традиційними школами.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.