У Саудівській Аравії вперше провели дефіле в купальниках

Незважаючи на те, що більшість моделей купальників були занадто консервативними за мірками сучасного світу, для Саудівської Аравії ця подія — справжній культурний прорив.

У Саудівській Аравії відбувся модний показ, який став буквально новою віхою в історії консервативної мусульманської країни. У рамках першого в країні Тижня моди на Червоному морі, що проходив на курорті St Regis Red Sea Resort, у рамках ініціативи Саудівської Аравії "Бачення 2030", очолюваної наслідним принцом Мухаммедом бен Салманом, дівчата-моделі вперше пройшлися перед публікою в купальниках, повідомляє Фокус з посиланням на The Kashmiriyat.

Під час показу колекції жіночого одягу марокканської дизайнерки Ясміни Канзал дівчата ходили вздовж кромки басейну в довгих обтислих сукнях. Канзал підкреслила культурне значення цієї події, заявивши про честь бути частиною цього історичного моменту.

Також свої колекції представили бренди Sara Altwaim і Eau Swimwear. Під час показу нової лінійки Сари Альтваїм моделі ходили подіумом у сукнях з мереживною вишивкою і силуетах з розрізами до стегна.

З 2017 року Саудівська Аравія провела серію серйозних соціальних реформ, щоб пом'якшити свій суворий імідж, що історично перебуває під впливом суворої ісламської форми ваххабізму. Сирійський інфлюенсер Шук Мохаммад зазначив, що цей захід відповідає зусиллям країни відкритися світові і розвивати свій сектор моди і туризму.

Французький блогер Рафаель Сімакурб, який також був присутній на заході, визнав, що, хоча купальники, можливо, надто консервативні на перший погляд, вони являють собою велике досягнення в контексті Саудівської Аравії.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

У Саудівській Аравії відкриють перший за понад 70 років алкогольний магазин - але на для всіх
25.01.2024 10:23

У Саудівській Аравії відкриють перший за понад 70 років алкогольний магазин - але на для всіх

Саудівська Аравія заявила, що відкриє в Ер-Ріяді перший за більш ніж 70 років алкогольний магазин для обраної групи немусульманських емігрантів....

В Саудівській Аравії збудують найвищій в світі хмарочос
11.01.2023 18:54

В Саудівській Аравії збудують найвищій в світі хмарочос

У столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді збудують найвищий хмарочос у світі заввишки понад два кілометри. Планується, що його висота удвічв перевищуватиме...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.