ANAEL презентує новий формат кліпу на свій новий авторський сингл "Мисливці"

ANAEL Українська співачка автор своїх пісень з різних жанрів чиї скандальні пісні не дають спати ворогам України, про її кліпи говорять більш ніж у 30 країнах світу.

ANAEL - молода українська співачка, яка розпочала свою кар'єру в травні 2023 року і за короткий період часу вже вразила світ своїм талантом. Кожен трек ANAEL має глибокий зміст, загадку та незвичайне виконання

"Мисливці"  це музична розповідь про внутрішню гру почуттів, яка відбувається між двома мисливцями, і про яку вони можуть лише здогадуватися. Вона запрошує слухачів відчути силу привабливості та непередбачуваності стосунків.

Пісня надихає нас задуматися про те, що може бути приховано всередині нас, і як ми можемо відкрити свій внутрішній світ разом із коханим.

У репертуарі ANAEL вже більше 20 пісень, серед яких виділяються такі хіти, як "Маки", "Спящие", "Невозможно проснуться вчера" і її новий гарячий кліп "Мисливці". Кожна пісня має свою унікальну атмосферу і вражає своєю оригінальністю.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

“Пісня, що дарує надію…”- Таня Сущенко презентувала свою дебютну пісню “Живі”
10.11.2023 09:12

“Пісня, що дарує надію…”- Таня Сущенко презентувала свою дебютну пісню “Живі”

Співачка Таня Сущенко презентувала свою дебютну пісню “Живі”- композиція, що дарує надію! Артистка торкається серце зворушливої теми для кожного...

Вийшов новий сингл Vivid Rose «Фіалками»
25.07.2023 09:00

Вийшов новий сингл Vivid Rose «Фіалками»

Авторка сама пише слова та музику до своїх пісень, але співпрацює у аранжуванні та записі з іноземцями, які направду приходять...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.