Хвилююча прем'єра дебютної пісні “Ocean dreams” від співачки Alina Nechaeva

“Ocean dreams” є дебютною композицією співачки Alina Nechaeva. Своєю музикою дівчина хоче надихати та одночасно зцілювати своїх слухачів.

У своїй новій композиції Аліна комбінує вайб легкості та натхнення!  Головна тематика треку, яку артистка транслює: любов до всього, що тебе оточує! 

Аліна Нечаєва залюбки поділилася з нами своїми думками щодо нової пісні “Ocean dreams”:

“ За допомогою своєї пісні “Ocean dreams” я хочу донести повідомлення про те, що треба жити сьогодні та зараз. Треба насолоджуватись та бути вдячним за те, що вже тебе оточує! Знаходити і помічати натхнення, потім діяти у цьому окриленому стані”.

Під час прослуховування пісні “Ocean dreams” можна відпустити усі нав’язливі думки та проблеми, які тебе турбують, та з головою поринути у легку та захоплюючу атмосферу треку.

Музикою співачка захоплювалася ще змалечку, але тільки у дорослому віці справді зрозуміла, що це захоплює її, що саме через музику та співи Аліна відчуває себе живою! 

Вирішальні крапки у творчості Аліни розставила війна, як і у мільйонів українців, у Аліни відбулася повна переоцінка цінностей. Саме тоді вона зрозуміла, що хоче творити та надихати інших людей відчувати свої бажання, та йти за своїми мріями!

 Інспірацією до написання пісні слугувало натхнення ніжним почуттям - коханням, та природою на острові Балі, на якому перебувала Аліна.

Над піснею “Ocean dreams” 3 місяці працювали співачка Аліна та Євген - автор слів та музики.

Співачка Alina Nechaeva відверто ділиться з нами головним меседжем та одночасно  спонукає відчути особливий сенс, яким вона хоче поділитися з кожним:

“Головна тема композиції - це кохання, свобода та легкість. З початку війни я як жінка втратила цей стан.  Було важко, з часом різними методами я намагалася повернутися до себе, коли мені хочеться творити та надихати. І коли я почала відновлюватися, мені захотілося передати цей стан через музику. Так як я вважаю, що саме від нашого відчуття себе залежить якість нашого життя у всіх сферах.”

Також Alina Nechaeva щиро ділиться з нами своєю творчою ціллю - створювати якісну та унікальну музику, яка буде надихати її слухачів відчувати себе, та йти за своєю мрією.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Ioan Melnyk— «Рідна мова»: трек, який нагадує, за що ми боремося
30.01.2024 09:23

Ioan Melnyk— «Рідна мова»: трек, який нагадує, за що ми боремося

Нова зірка української сцени IOAN MELNYK, який почав завойовувати українського слухача лише у минулому році, випускає перший сингл у 2024...

Іоан Мельник — «Ворогам»: послання від військового до росіян
14.12.2023 09:16

Іоан Мельник — «Ворогам»: послання від військового до росіян

Молодий український автор та виконавець Іоан Мельник продовжує активно завойовувати українського слухача, будучи в лавах ЗСУ, як і мільйони інших...

Нова англомовна пісня співака Max Newell "Signs" вже в мережі
09.11.2023 09:29

Нова англомовна пісня співака Max Newell "Signs" вже в мережі

Українській автор та співак Max Newell, єкс-музикант гурту THE MEDS який розпочав свою сольну кар'єру в 2021 році, знову...

DDEVA — «Море»: пісня, яка може надихнути вас на віру в найкраще
08.11.2023 09:42

DDEVA — «Море»: пісня, яка може надихнути вас на віру в найкраще

Українські музиканти продовжують рефлексувати на тему великої війни та змін у нашому з вами житті. Кожному з нас слід взяти...

Діма Голик презентував пісню-подяку “Солдат”, яка присвячена українським військовим
07.11.2023 09:13

Діма Голик презентував пісню-подяку “Солдат”, яка присвячена українським військовим

Український співак Діма Голик презентував свій чутливий та наповнений глибокими сенсами сингл “Солдат”...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.