Помер символ італійської естради - Тото Кутугьо

Відомий італійський естрадний співак і композитор Тото Кутуньо помер у вівторок, 22 серпня, у віці 80 років.

Тото Кутуньо народився 7 липня 1943 року. Помер 22 серпня 2023 року в лікарні Сан-Раффаеле в Мілані, куди він був госпіталізований через загострення тривалої хвороби. Про це повідомляє socportal.info з посиланням на агентство ANSA.

Тото Кутуньо був одним із найулюбленіших співаків в Італії та символом італійської музики за кордоном. Його пісня L'Italiano згодом стала свого роду національним гімном.

Кутуньо був справжнім шоуменом, здатним з надзвичайною легкістю пройти шлях від написання пісень до телеведучого (1987 року він очолив успішне видання "Domenica In").

Тото писав пісні для Мірей Матьє, Даліди, Джонні Холлідея, Мішеля Сарду, Клода Франсуа, Ерве Вілара. В Італії він складав для Доменіко Модуньо, Джильоли Чінкетті, Орнелли Ваноні.

Кутуньо дебютував на фестивалі в Сан-Ремо 1976 року. Він вийшов на сцену Ariston зі своєю групою Albatros з композицією Flight AZ 504.

Похорон Тото Кутуньо відбудеться в четвер, 24 серпня, в базиліці Паррокк'я деї Санті Нерео і Ахіллео на вулиці Аргонн 56 у Мілані.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.