Гороскоп на тиждень з 19 по 25 червня 2023

Що очікувати від поточного тижня підскажуть зірки.

Овен

У понеділок вас завалять цікавими, але складними завданнями на службі, а у вівторок багатьом Овнам доведеться налагоджувати відносини з діловими партнерами. У середу зможете розслабитися, і влаштувати собі одноденні канікули. Четвер використайте для заміських сімейних подорожей, а маленькі родичі з радістю складуть вам компанію. Ну, а вихідні дні підходять для нових знайомств і любовних зустрічей.

Телець

Понеділок багатий на зустрічі з впливовими партнерами, а вівторок переповнений важливими угодами — зірки радять не напружуватися, і знаходити час для повноцінного відпочинку. Фінансові сюрпризи чекають Тельців у середу — казкових грошових надходжень не буде, але премія майже у вас в кишені. У четвер і п’ятницю вам знадобиться інтуїція — очікується багато непростих і заплутаних ситуацій. Ці червневі вихідні краще провести вдома, однак не будуйте грандіозних планів — у родичів вже є цікаві ідеї.

Близнюки

У понеділок не афішуйте своїх планів — весняне сонечко діє на конкурентів, і вони активні і енергійні. Для вирішення фінансових питань найбільше підходить субота — грошова ситуація помітно поліпшиться. Шопінг бажано відкласти на вихідні - замість того, щоб витрачати, подумайте про вигідні вкладення коштів. П’ятниця і субота подарують любовні сюрпризи. Недільний день постарайтеся провести поруч зі сім'єю — рідня потребує уваги.

Рак

Цього тижня доведеться займатися кількома справами одночасно. Вчіться планувати час, і не відволікайтеся на порожні розмови. Тиждень сприятливий для налагодження особистих стосунків, особливо пощастить самотнім представникам знака. Не підганяйте події, щоб не наступити на ті ж самі граблі. Вихідні корисно провести на природі. Знайдіть час і відвідайте родичів, обговоріть останні новини з друзями.

Лев

Цього тижня вдало складуться умови для реалізації ідей та планів. Однак у понеділок і вівторок настрій вам зіпсують конкуренти. Ставлення до грошей доведеться переглянути — період економії добігає кінця, і в ці вихідні у вас з’явиться можливість пожити на широку ногу. Насолоджуйтеся життям, і не забувайте балувати родичів — назвіть суботу днем шопінгу, і домочадці із задоволенням витратять ваші накопичення.

Діва

Тиждень сприятливий для кропіткої роботи, що вимагає уваги і старанності виконання. У вівторок вами зацікавиться керівництво, і вже в середу зможете розраховувати на надбавку до зарплати. Не намагайтеся розбагатіти за допомогою азартних ігор і сумнівних авантюр. Четвер багатий на спокуси і грошові пастки. У ці літні вихідні непогано організувати сімейний відпочинок далеко від дому.

Терези

З понеділка по середу Терези будуть зайняті налагодженням відносин з зарубіжними партнерами, з’явиться шанс блиснути талантами і професіоналізмом. У четвер зростуть грошові запити — перевірте свою везучість, і придбайте кілька лотерейних квитків. У п’ятницю будьте готові до візиту гостей — вихідні минуть яскраво і весело, але заплановані посиденьки з друзями доведеться відкласти. Для романтики часу, на жаль, не залишиться.

Скорпіон

Понеділок ідеальний для фінансових угод — великих грошей зірки не обіцяють, але ситуація почне поліпшуватися. У середу Скорпіонам знадобляться дипломатичні таланти — не виключені розбіжності з колегами і керівництвом. На любовному фронті змін не передбачається, але для вільних представників знака Купідон зробить виняток. Неділя підходить для неспішних занять по дому — побутові клопоти відвернуть від переживань.

Стрілець

Цього тижня доведеться побути філософами — очікується багато непростих ситуацій, пов’язаних з фінансами. Однак до середини тижня Стрільці будуть близькі до економічної невразливості, але постарайтеся обійтися без сторонніх позик. У четвер очікуються корисні знайомства з діловими партнерами, а п’ятниця багата на угоди і вигідні контракти. У вихідні бажано сконцентруватися на вирішенні сімейних проблем. Будьте уважнішими до родичів, і частіше балуйте їх маленькими сюрпризами — йдеться про спільні подорожі і, звичайно, шопінг.

Козеріг

У понеділок від активних дій бажано утриматися, щоб не привернути до себе заздрісників і конкурентів. Середа стане днем прийняття важливих рішень — самостійністю і незалежністю Козерогів зацікавляться нові ділові партнери. Четвер сприятливий для грошових операцій — зможете пишатися своєю прозорливістю і винахідливістю. У вихідні Козерогам доведеться проявити ініціативу в сфері любовних взаємин.

Водолій

Цей тиждень буде сприятливим, але у вівторок на Водоліїв чекають зустрічі з давніми конкурентами. Суперники навряд чи зуміють нашкодити, але не вірте черговим обіцянкам. З четверга по суботу Водолії будуть зайняті облаштуванням домашнього вогнища, і рішенням сімейних проблем. Не перепрацьовуйте, залиште сили для розважальних заходів. У неділю сплануйте відпочинок у колі друзів — все мине тихо і мирно, головне, не згадувати минулі образи, і не з’ясовувати стосунків.

Риби

Конкуренти у ці весняні дні підуть у відпустку, і у Риб з’явиться можливість блиснути талантами. У середу можна чекати поліпшень у фінансовій сфері, а четвер подарує кілька перспективних і корисних знайомств. П’ятниця принесе удачу в сфері сім'ї та любовних стосунків, головне, не сидіти вдома, і частіше вибиратися на світські та культурні заходи. Шопінг бажано перенести на неділю.

Джерело: Високий замок

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

Гороскоп на липень 2024 для всіх знаків зодіаку
01.07.2024 15:50

Гороскоп на липень 2024 для всіх знаків зодіаку

Ексклюзивний гороскоп на липень 2024 року склав ясновидець Хаял Алекперов. Двічі переможець і суддя проєкту Битва екстрасенсів зазначає, що другий...

Гороскоп на тиждень 1-7 липня 2024 року
01.07.2024 11:25

Гороскоп на тиждень 1-7 липня 2024 року

Липень принесе нам усім ще більше літа та приємних вражень. Але й неприємні сюрпризи також можливі цього тижня. Якщо щось...

Гороскоп на тиждень 24-30 червня
24.06.2024 12:08

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

Протягом тижня прояснюються багато питань, люди показують свою справжню особистість, приходить розуміння того, як вибудовувати подальше життя. Докладніше в гороскопі...

Гороскоп на тиждень 17-23 червня 2024 року
17.06.2024 11:24

Гороскоп на тиждень 17-23 червня 2024 року

Астрологічна погода протягом тижня – сприятлива, багата на зміни та нові вітри. Буде пройдено другу кардинальну точку року – Літнє...

Гороскоп на тиждень 10-16 червня 2024 року
10.06.2024 12:30

Гороскоп на тиждень 10-16 червня 2024 року

Напружений період для представників усіх знаків зодіаку. Занадто багато факторів одночасно впливатимуть на життєдіяльність людей і, порівняно з попередніми двома...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.