Приватне життя грабіжників зі США цілий тиждень транслювала камера, яку вони вкрали

Минулого тижня двоє грабіжників у Мілуокі, штат Вісконсін, США, проникли до чужого будинку. Там тривав ремонт, тому все, що злочинці змогли поцупити, – трохи інструментів і камера спостереження, яка в той момент працювала.

Камера спостереження зафіксувала момент, коли двоє злодіїв уранці виносили награбоване з будинку. За цим всім віддалено спостерігала рієлторка, пише 24tv.ua.

Хтось підняв камеру і запитав, що це? А потім її заховали в мішок, не знаючи, що вона все ще активна, – розповіла Еріка Віншіп з рієлторської фірми Premier Point Realty.

Оскільки будинок був порожній, після того, як грабіжники вибили вхідні двері, вони провели деякий час усередині, а потім забрали інструментів на суму близько 8 000 доларів і зникли.

Однак на цьому історія не завершується. Повернувшись додому, чоловіки поставили вкрадену камеру просто на столі й навіть спрямували об'єктивом на себе. Вони не тільки не розуміли, що це за пристрій, і що він працює, а й що він може передавати сигнал практично будь-де через стільниковий зв'язок і підтримувати свою роботу завдяки вбудованій батареї ще деякий час. Ба більше, камера навіть має GPS-передавач, який транслює свою точну геолокацію.

Усе це дозволило поліції слідкувати за грабіжниками протягом тижня. Правоохоронцям було недостатньо просто затримати їх за це пограбування. Їх цікавили розмови, з яких можна було би дізнатися про інші злочини. У певний момент вони у всіх подробицях почали обговорювати купівлю і збут наркотиків.

Доказів проти невідомих чоловіків назбиралось достатньо. Однак на момент виходу сюжету CBS News ще нікого не було затримано. Ба більше, камера продовжувала знімати, а відео, які канал отримав від рієлторки, були зняті в той же самий день.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

Європол затримав банду, яка викрала з бібліотек книги на 2,5 млн євро
Учора 18:19

Європол затримав банду, яка викрала з бібліотек книги на 2,5 млн євро

Європол затримав злочинну групу, яка викрадала рідкісні антикварні книги з бібліотек на всьому континенті. Загальний їх «улов» складає, по оцінкам...

На Конотопщині затримали серійного крадія
15.01.2024 18:07

На Конотопщині затримали серійного крадія

Мешканець Конотопського району проник до продовольчого магазину, звідки викрав товар та грошові кошти, а пізніше поцупив мобільний телефон у свого...

В Охтирці жінка кілька разів обкрадала свекра
30.08.2023 17:52

В Охтирці жінка кілька разів обкрадала свекра

Випадково дізнавшись про місце, де потерпілий зберігає свої заощадження, зловмисниця, скориставшись слушними моментами, два рази протягом місця викрадала звідти грошові...

Викрадено наперсний хрест Папи Бенедикта XVI в Німеччині
21.06.2023 17:33

Викрадено наперсний хрест Папи Бенедикта XVI в Німеччині

Наперсний хрест папи Бенедикта XVI викрали з церкви в німецькому Траунштайні, де понтифік починав кар'єру....

У Сумах знайшовся телефон, що викрали понад рік тому
13.06.2023 14:47

У Сумах знайшовся телефон, що викрали понад рік тому

Патрульні поліцейські повідали історію про взаємодопомогу й небайдужість....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.