Український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» встановив новий рекорд українського кінопрокату

Чотири вікенди поспіль він очолює український бокс-офіс, набираючи неймовірні темпи продажів квитків.

Протягом місяця прокату було продано майже 780 тисяч квитків, а касові збори склали понад 98 мільйонів гривень, пише mediasat.info.

Ці цифри ще раз підтверджують популярність українського кіно серед глядачів та показують високу якість вітчизняних анімаційних проєктів. Такий успіх є великим досягненням для української кіноіндустрії та мистецтва в цілому.

За ці чотири тижні «Мавка. Лісова пісня» випередила у продажах такі відомі блокбастери, як «Крижане серце 2», «Співай 2», «Секрети домашніх тварин 2», «Грінч» та інші голлівудські стрічки.

Мавка. Лісова пісня

Кожного тижня в українських кінотеатрах відбуваються нові прем’єри, але це не заважає «Мавці» зберігати лідерство у продажах. Наразі мультфільм продовжує займати перше місце в українському бокс-офісі, в той час, як у кінотеатрах відбуваються прем’єри найочікуваніших фільмів року. Зокрема й голлівудських стрічок, таких як «Крід III» та «Шазам: Лють Богів».⠀

Цей успіх став не просто важливою подією для української культури та кінематографії, а й відчутним досягненням в умовах війни. Адже зараз багато кінотеатрів закриті, а у деяких місцях діють обмеження на проведення масових заходів, що відчутно впливає на кінотеатральний бізнес.

«Мавка» вийшла в міжнародний прокат. Права на показ придбали більш ніж 80 країн світу. Це стало ще одним доказом високої якості української анімації та її здатності привернути увагу глядачів по всьому світу.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

view counter

По тематике

За мотивами мультфільму «Мавка. Лісова пісня» планують зняти серіал
17.06.2023 14:41

За мотивами мультфільму «Мавка. Лісова пісня» планують зняти серіал

Українська студія "Animagrad" планує знімати серіал за мотивами мультфільму «Мавка. Лісова пісня»....

"Мавка. Лісова пісня" вийде в прокат у Нідерландах
17.04.2023 18:27

"Мавка. Лісова пісня" вийде в прокат у Нідерландах

Український мультфільм "Мавка. Лісова пісня", створений за мотивами твору Лесі Українки, 19 квітня вийде у широкий кінотеатральний прокат у Нідерландах....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.