«Ніколи не здамося»: новий потужний сингл від AIDA

Сьогодні в світ вийшла нова композиція від співачки AIDA. Новий реліз отримав назву «Ніколи не здамося».

Нова пісня розповідає про страшні події сьогодення, які пережили та переживають українці через військове вторгнення країни-терориста Росії. Композицію супроводжує потужний відеоряд з анімованих фото зроблених під час війни. 

«Коли почалася війна, ми готували реліз мого першого альбому, який мав вийти на початку березня. Ми відзняли кліп на одну пісню з нього. Але війна змінила наші плани. Реліз ми зняли, а кліп поклади у довгий ящик. Музика була не на часі. Далі пекельний місяц страху та болю, я навіть думала, що ніколи вже не зможу повернутися до музики, вона перестала в мені звучати. Потім я вирішила випустити пісню «Наодині», вона вже була записана і мала увійти до того самого першого альбому. А через кілька днів після релізу «Наодині» мені запропонували взяти участь у благодійному проєкті A Song For Ukraine та записати разом із українськими та західними колегами пісню «Mad Love». Працюючи над нею, я почала приходити до тями та оживати. Почала працювати над новими піснями. Але жодна з них не була на військову тематику. Я вирішила для себе, що людям досить війни у житті, а музикою я повинна нести спокій та радість. Давати людям трохи видихнути та відволіктись… Але тепер я розумію, що все це було для того, щоб народилася саме ця пісня. Така як є - емоційна, болісна, правдива. Музика війни…» - розповіла про новий сингл AIDA.

Всі кошти отримані від монетизації та прослуховування AIDA передає на потреби ЗСУ. 

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.