Найкращі ігри для розслаблення та дозвілля

Сьогодні ви дізнаєтесь хіти для одиночної гри і що є сучасною класикою, яка покращить будь-яку бібліотеку.

Замість списку, що постійно розширюється, іде глибоко в минуле, ми прагнемо дати практичну відповідь на запитання: "У які демо ігри для ПК мені варто пограти прямо зараз, якщо я хочу заспокоїтися?". Вам варто звернути увагу на:

  • • Пазл "Sleeping Tiger";

  • • Drifting Afternoon;

  • • Bejeweled.

Пазл "Sleeping Tiger"

Пазл "Sleeping Tiger" - розслаблююча гра, в яку можна грати онлайн. 

Пазли назавжди набули всесвітньої популярності завдяки своїй захоплюючій природі. Протягом століть ми із задоволенням відкривали коробки з пазлами та збирали картинки. І, звичайно, останнім часом пазли перетворилися на 3D-пазли, дозволяючи нам будувати складні моделі.

Єдина проблема з пазлами полягає в тому, що вони можуть займати багато місця. На щастя, існує кілька онлайн-рішень, які дозволяють людям користуватися перевагами збирання пазлів, не турбуючись про простір. Пропонуємо вам пазл "Сплячий тигр".

Він нічим не відрізняється від будь-якої типової коробки із пазлами, яку ви відкриваєте. Ця гра - практично те, що мав на увазі Чарльз Беббідж, коли винайшов програмований комп'ютер - спосіб збирати пазли, коли у вас немає столу або місця.

Як випливає з назви гри, це чиста головоломка, тому якщо ви коли-небудь збирали таку, то пояснення того, що потрібно робити, не потрібно. А ось що необхідно, так це складність цих головоломок, оскільки на їх виконання потрібно трохи часу – приблизно годину. Так що якщо ви хочете поламати голову над цими головоломками та любите виклик, зачаруйте себе цією головоломкою і, відверто кажучи, розслаблюючою грою у родинному колі.

Іншим плюсом цієї онлайн-ігри є той факт, що гра може посилити певні враження. Наприклад, шматочки задоволено замикаються, коли ви поміщаєте їх поруч із законним сусідом, де б вони не знаходилися на екрані. Цей звук викликає приємний приплив дофаміну, який, звичайно, змушує нас хотіти займатися цим ще більше. Зрештою, у цій грі немає нічого нового, проте це добре реалізована версія вікової забави, а іноді це все, що потрібно відмінним та розслаблюючим іграм. Якщо у вас є вільний час, випийте чаю та послухайте свою улюблену музику під час гри.

Drifting Afternoon

Ще одна класика від Феррі Халіма: Drifting Afternoon. Якщо ви не знайомі з Феррі Халімом, то в 2000 році він створив сайт під назвою Orisinal та використав цю платформу для розробки 62 ігор Adobe Flash (станом на січень 2018 року). Цей розробник ігор спеціалізується на веселих 2D-іграх, які втілюють креативні ігрові ідеї у чесні онлайн-ігри для відпочинку. 

Він має кілька титулованих ігор, але для цього списку я зосереджуся на Drifting Afternoon. Як і всі роботи цього маестро, вона тішить око і більше схожа на акварельну картину, ніж гру. Ця тема робить її однією з тих розслаблюючих ігор, які можна зануритися з головою.

Дія відбувається в відчутно вітряний день, і вам потрібно прицілитися мишкою і перестрибнути зі цуценям (або це може бути кошеня) з кульки на кульку, поки вони пролітають повз, поки не закінчився час.

Ви отримуєте окуляри за приземлення на кулі та бонусні окуляри за перестрибування через них, а іноді спеціальна куля поповнює ваш час - якщо ви зможете на нього приземлитися. Така проста мета і загальна тематика гри роблять її одночасно захоплюючою, але ще однією з тих ігор, які відмінно знімають стрес.

Bejeweled

Попри те, що цій вічній класиці вже більше десяти років, гра Bejeweled заслуговує на згадку, оскільки напевно все ще є люди, які в неї не грали. Дарма що це, є кілька ігор, які взяли цю модель і змінили її. Одним із популярних прикладів є гра Candy Crush. 

Проте, на відміну від Candy Crush, Bejeweled більш спрощена. Все, що вам потрібно робити, це міняти місцями пари дорогоцінного каміння, щоб скласти безперервну послідовність з трьох, чотирьох або п'яти однакових каменів. Щойно послідовність буде завершено, вони зникнуть, породжуючи заміну у міру того, як ті, що знаходяться вище, будуть падати на свої місця.

Що робить гру ще більш приємною, так це можливість отримати бонуси, коли ви вибудовуєте в ряд чотири, п'ять або навіть шість дорогоцінного каміння одночасно. Це дає можливість набрати більше балів, а також додаткові переваги.

Ця гра настільки нагадує "Тетріс", що викликає звикання. І що робить її однією з кращих і розслаблюючих ігор, так це те, що звуки чудові та створюють почуття задоволення. Це чудовий викид дофаміну у поєднанні з хвилюванням, оскільки ви перебуваєте на таймері. 

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.