О них говорят

9 вересня 2007 року громадськості Сумщини офіційно був представлений новий керівник обласного виборчого штабу блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Кармазін (до нього цю посаду обіймав голова Сумської облдержадміністрації Павло Качур, який і представив нового керівника). На запитання журналістів, чому саме у розпал передвиборчої кампанії відбулася ця заміна, Юрій Кармазін зазначив: “Центральний штаб задоволений роботою обласного осередку.

9 вересня 2007 року громадськості Сумщини офіційно був представлений новий керівник обласного виборчого штабу блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Кармазін (до нього цю посаду обіймав голова Сумської облдержадміністрації Павло Качур, який і представив нового керівника). На запитання журналістів, чому саме у розпал передвиборчої кампанії відбулася ця заміна, Юрій Кармазін зазначив: “Центральний штаб задоволений роботою обласного осередку. Та все ж таки, аби зупинити закиди на адресу ОДА щодо використання адмінресурсу, керівництво блоку зважилося на цей рішучий крок”.
Юрій Кармазін відомий мешканцям області не тільки як один з найактивніших законотворців Верховної Ради ІІ, ІІІ та ІV скликань, Голова Комітету з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю, лідер Партії захисників Вітчизни, заслужений юрист України, доктор філософії, але й надзвичайно енергійна, яскрава, харизматична особистість.
Безпосередньо на презентації Юрій Кармазін підкреслив, що блок ”Наша Україна – Народна Самооборона” – політутворення, в якому об’єдналися такі сили, що прагнуть забезпечити підконтрольність влади громадянам, бажають реальних реформ, спрямованих на покращення добробуту конкретної людини, і відчувають в собі сили взяти відповідальність за стан справ у країні.
Особливу увагу присутніх привернула теза нового керівника обласного виборчого штабу блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” щодо необхідності запровадження конкретної програми дій майбутнього уряду, оскільки за її відсутності всі галузі суспільства потерпають від корупції, хабарництва та байдужості чиновників.
Професійно використовуючи “мову цифр” Юрій Кармазін оприлюднив аналітичні дані щодо основних досягнень пропрезидентських урядів за 2005 – 2006 рр.
Послідовно і переконливо Юрій Кармазин розповів про першочергові кроки своїх однопартійців. Тези щодо ліквідування депутатської недоторканості та привілеїв, очищення судової системи, забезпечення фінансової самодостатності територіальних громад, внесення змін до податкового законодавства, збільшення мінімальної зарплати, допомоги при народженні дітей, стипендій та ін. були позитивно сприйняті як присутніми на презентації, так і мешканцями області.
Передвиборча діяльність керівника обласного виборчого штабу блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрія Кармазіна протягом всього періоду його перебування на території області була активною, ґрунтовною та конструктивною. Його виступи транслювалися в теле- та радіо ефірі Сумської обласної телерадіокомпанії, були розміщені на шпальтах обласних та районних газет. Не могла не зацікавити жителів області, наприклад, інформація про підготовлений фахівцями блоку “НУ-НС” законопроект “Про статус поліських територій України”. Актуальною виявилася і теза про необхідність ухвалення законодавчої норми про відрахування до місцевих бюджетів області 30 % ренти за видобуті в області нафту, газ і газовий конденсат в одній зі статей ЗУ “Про державний бюджет на 2008 рік”. Питання покращення довкілля та усунення причин, які призвели до сумного лідерства Сумщини серед потерпаючих від онкології, також привернуло увагу мешканців області.
В багатьох обласних та районних виданнях (“Данкор”, “Панорама”, “Білопільщина” та ін.) були розміщені програмні матеріали блоку “НС – НУ”, в яких Юрій Кармазін, звертаючись до мешканців регіону, не тільки називає основні засади і напрямки діяльності його однопартійців щодо побудови економічно розвиненої, соціально спрямованої, справедливої держави, а й закликає демократичні сили суспільства до консолідації і підтримки блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” як політичної сили, готової взяти на себе всю повноту відповідальності за майбутнє України і Українського Народу.
С.Дмитренко, м.Суми.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170397
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64983
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.