Вступ-2017. В СумДПУ відкрито нову спеціальність

Всі абітурієнти стикаються з проблемою вступу. В Педагогічному відкрили нову спеціальність - культурологія

Куди вступити? До Сумського державного педагогічного університету!!
Навчально-науковий інститут культури і мистецтв запрошує на навчання за спеціальністю 034 «Культурологія» на основі повної загальної середньої освіти та ОКР «молодший спеціаліст».

Випускники навчально-наукового інституту культури і мистецтв за спеціальністю «Культурологія» мають можливість працювати у державних і недержавних організаціях у якості фахівців у сфері зв’язків з громадськістю, PR-менеджерами, керівниками обласних і районних відділів культури, режисерами-постановниками культурно-масових програм, продюсерами естради, викладачами культурологічних дисциплін.
Вартість навчання не буде високою, адже ми тільки починаємо свою роботу.

Дана спеціальність  – для інтелектуальних, активних та молодих людей, які мріють навчати дітей та вивчати світ культури, впроваджувати сучасні технології освіти та культури, розробляти навчально–виховні проекти. В університеті Ви отримаєте ґрунтовні знання з професійно-орієнтованих дисциплін, а також практичні уміння і навички з методики викладання дисциплін. Під час проходження практики в ЗОШ, художніх школах та арт-студіях, ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації, музеях, закладах культури Ви зможете удосконалювати професійні уміння та навички, що у подальшому дає можливість працювати в коледжах, технікумах, училищах, дитячих художніх школах, арт-студіях, професійних ліцеях, гімназіях, школах, палацах дітей та молоді, телебаченні, радіо, пресі, соціальних службах для молоді, музеях, наукових і науково-творчих лабораторіях, управліннях та відділах освіти і культури обласних (районних держадміністрацій).

Запрошуємо на навчання!!!!

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 796
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170361
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64992
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.