Є бажання продавати продукцію у країни ЄС.

товари у Європу

Доброго дня всім! Наша компанія планує розширятись, є думки почати продавати свою продукцію в країни Європейського Союзу. Які з цього приводу є думки, наскільки це реально в наш час? Можливо у когось є особистий досвід продажу товарів у ЄС, поділіться, буду дуже вдячний за корисні поради. Взагалі як гадаєте, продукти харчування з України у Європі будуть користуватися попитом?

Борис Арсентьев

Bukin, доброго Вам часу доби. Ну користуватись попитом може будь-яка продукція, але за наявності багатьох умов, таких як якість продукції, рекламний супровід і т. д. Взагалі, я думаю, що є сенс скористатись послугами технічного експортера в країни ЕС http://www.thukraina.com/uk/. Це дуже спростить реалізацію Вашої мети.

Олег Яровой

Наскільки мені відомо українські продукти харчування в Європі дуже добре продаються. Ну а що потрібно для виходу на європейський ринок краще у юристів уточнити.

Валерий Пасечник

Ну продавать товары в Европу конечно вполне реально, если она соответствует их требованиям. Заплатите таможенные пошлины и вперед, продавайте, нет проблем.

view counter

Сейчас на форуме

Євген Кудлай

Зарегистрированных 1
Гостей 1368
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 177708
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65011
Последний зарегистрированный пользователь pavelgichko

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.